Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Land Rover Defender, πραγματικό διαμάντι

Ελλάδα 9:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Land Rover Defender, πραγματικό διαμάντι

ΝΕΑ

Ένα Land Rover Defender, πραγματικό διαμάντι

ΝΕΑ

Η βελτίωση του εικονικού βρετανικού μοντέλου της Land Rover, του αγαπημένου Defender, συνεχίζει να ενδιαφέρει αρκετούς φίλους της αυτοκίνησης. Πιο πρόσφατο παράδειγμα το πανέμορφο Project Neo της East Coast Defender.

Advertisement
Advertisement

 

Στόχος της East Coast Defender ήταν να δημιουργήσει ίσως το πιο ξεχωριστό Defender που κυκλοφορεί. Βασισμένο στο πεντάθυρο 110, το συγκεκριμένο μοντέλο ξεχωρίζει κυρίως από το πρωτότυπο body kit που περιλαμβάνει εξωτερικές ενισχύσεις στο πλαίσιο, σιδερένιους προφυλακτήρες, καθώς και το απαραίτητο «εργάτη». Δεν λείπουν φυσικά, τα μεγαλύτερα φτερά, για να μπορούν να φιλοξενηθούν οι φαρδύτεροι τροχοί της Kahn Mondial Retro των 20 ιντσών, τοποθετημένοι σε ελαστικά της BF Goodrich, All-Terrain. Αυτά για την εξωτερική εμφάνιση. Στα εντός της καμπίνας, η εικόνα παραμένει εντυπωσιακή, με την τοποθέτηση τεσσάρων μπάκετ καθισμάτων, τα οποία είναι θερμαινόμενα και του σπορ σχεδίασης τιμονιού της Momο. Οι επιβάτες του Project Neo έχουν στη διάθεσή τους ασύρματη φόρτιση για smartphone, ένα προηγμένο ηχοσύστημα της JL Audio, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα keyless entry και δερμάτινες επενδύσεις στα πλαϊνά.

Advertisement
Advertisement

Ανάλογος της κατασκευής είναι και ο κινητήρας που προέρχεται από την Corvette. Πρόκειται για το V8 μηχανικό σύνολο LS3, των 6,2 λίτρων, που αποδίδει 573 PS και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Επίσης, διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στην ανάρτηση, καθώς έχουν τοποθετηθεί νέα αμορτισέρ της Fox με ελατήρια της Old Man Emu, αυξάνοντας την απόσταση από το έδαφος κατά 5,1 εκατοστά, όπως και η εξάτμιση από την Borla με διπλές απολήξεις.