Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ένα i8 για κάθε παίκτη της Λέστερ!

Ελλάδα 21:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα i8 για κάθε παίκτη της Λέστερ!

Men + Speed

Ένα i8 για κάθε παίκτη της Λέστερ!

Men + Speed

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Λέστερ πραγματοποίησε στην περυσινή αγωνιστική σεζόν της Πρέμιερ, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά θαύματα στην ιστορία, κατακτώντας τον τίτλο κόντρα σε κάθε προγνωστικό!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Εκτός από την ηθική ικανοποίηση από την επίτευξη αυτού του άθλου, τα νέα συμβόλαια κτλ, οι παίκτες της βρετανικής ομάδας έχουν τελικά και άλλα «τυχερά».

Πηγαίνοντας λοιπόν για προπόνηση βρήκαν 19 BMW i8 να τους περιμένουν, όλα φυσικά βαμμένα στο μπλε χρώμα της ομάδας! Βέβαια αν αναλογιστεί κανείς πόσο μεγάλος είναι ο τραπεζικός λογαριασμός του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, η αγορά 19 plug-in hybrid supercars των 155 χιλιάδων ευρώ (αυτή είναι η τιμή του i8 στην Ελλάδα) δεν του κόστισε και τόσο πολύ!

Advertisement
Advertisement

Επειδή όμως φαίνεται πως λεφτά κάνεις, μόνο κάνοντας οικονομία, ο Ταϋλανδός έκανε δώρο 19 αυτοκίνητα της βαυαρικής εταιρείας και όχι 23, αφήνοντας άνευ δώρου τον N’Golo Kanté που μετακόμισε στην Τσέλσι, τον Andrej Kramaric που δόθηκε στα μισά της σεζόν δανεικός στη γερμανική Χόφενχαϊμ, τον Joe Doddo που δόθηκε δανεικός στους Ρέιντζερς και τον Yohan Benalouane που δόθηκε δανεικός στη Φιορεντίνα.

i8-leicester-b640