Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Ford Tourneo με αγριεμένη εμφάνιση

Ελλάδα 5:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Ford Tourneo με αγριεμένη εμφάνιση

ΝΕΑ

Ένα Ford Tourneo με αγριεμένη εμφάνιση

ΝΕΑ

Η Carlex Design μας παρουσιάζει μία νέα βελτιωμένη κυρίως αισθητικά έκδοση του Ford Tourneo.

Advertisement
Advertisement

Τα βαν μοντέλα της Ford, μας είναι γνώριμα κυρίως από τις επαγγελματικές τους εκδόσεις, οι οποίες κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας ως Transit, ενώ δεν λείπουν και οι παραλλαγές mini-bus, Tourneo.

Πλέον χάρη στις βελτιώσεις του οίκου Carlex Design, το τελευταίο αλλάζει ριζικά εμφάνιση και όνομα. Με κωδικό Custom X, το συγκεκριμένο μοντέλο γίνεται σαφώς πιο επιθετικό, λόγω κυρίως της ύπαρξης ενός νέου body-kit. Σε αυτό κυρίαρχη θέση έχουν οι νέοι προφυλακτήρες, τα φουσκωμένα φτερά, οι πλαινές ποδιές, τα εμπρός spoiler, καθώς και η νέα μάσκα με την ανασχεδιασμένη γρίλια.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, δεν λείπει ο ανασχεδιασμένος πίσω διαχύτης που περιλαμβάνει τις διπλές απολήξεις, η αεροτομή, καθώς και οι ματ απόχρωσης ζάντες 18 ιντσών, προερχόμενες από την OZ, που είναι τοποθετημένες σε ελαστικά Michelin Pilot Sport 4, διάστασης 255/45.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό, εδώ κυριαρχούν τα μπάκετ καθίσματα, αμφότερα επενδυμένα με αλκαντάρα και μαύρες δερμάτινες επιφάνειες. Επιπλέον, δεν λείπουν, το σπορ σχεδίασης τιμόνι και οι κόκκινες λεπτομέρειες σε πίνακα οργάνων και πλαϊνά των θυρών. Τέλος, να αναφέρουμε ότι το κόστος για την μετατροπή του Ford Tourneo Custom ανέρχεται στις 6.495 ευρώ.

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  
Advertisement