Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Ford Mustang GT με 690 ίππους

Ελλάδα 10:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Ford Mustang GT με 690 ίππους

ΝΕΑ

Ένα Ford Mustang GT με 690 ίππους

ΝΕΑ

H γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Wolf Racing αναλαμβάνει να μετατρέψει το Ford Mustang GT σε ένα πραγματικό «θηρίο» των δρόμων. Και μάλλον το καταφέρνει με έναν άκρως επιτυχημένο και εντυπωσιακό τρόπο.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

To δημοφιλές pony car συνεχίζει να πουλάει στην ευρωπαϊκή αγορά, όντας ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα στην κατηγορία του, γεγονός που ιντριγκάρει τους απανταχού βελτιωτές, κάνοντάς το ιδιαίτερα δημοφιλές.Ένας από αυτούς είναι και η Wolf Racing, που αποφάσισε να «πουσάρει» το αμερικάνικο μοντέλο και πιο συγκεκριμένα την έκδοση GT.

e0516cbc-2019-ford-mustang-gt-tuning-wofl-racing-2-chariatis-530

Πιο συγκεκριμένα οι τεχνικοί του οίκου βελτιώσεων τοποθέτησαν ένα μηχανικό υπερσυμπιεστή, με αποτέλεσμα ο πεντάλιτρος V8 κινητήρας να αποδίδει τώρα 690 ίππους και 80,5 kgm ροπής (+240 ίπποι και 26,6 kgm σε σχέση με την έκδοση παραγωγής). Ανάλογες είναι και οι επιδόσεις, με το 0-100 km/h να επιτυγχάνεται σε λιγότερο από 4,0 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 km/h. Εκτός των παραπάνω βελτιώσεων το συγκεκριμένο Mustang GT διαθέτει ανοξείδωτη εξάτμιση με μεγαλύτερες απολήξεις 114 mm και ενεργό σύστημα ήχου, coilover ανάρτηση, καθώς και φαρδύτερα ελαστικά, τοποθετημένα σε ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών.

Advertisement

Τέλος, για τον όποιο ενδιαφερόμενο, αναφέρουμε ότι η παραπάνω βελτίωση κοστίζει, στη γερμανική αγορά, κοντά στα €19.000.