Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα εντυπωσιακό Ford Raptor

Ελλάδα 6:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα εντυπωσιακό Ford Raptor

ΝΕΑ

Ένα εντυπωσιακό Ford Raptor

ΝΕΑ

Για όποιον θεωρεί ότι οι 450 ίπποι του Ford Raptor δεν είναι αρκετοί, ο βελτιωτικός οίκος Roush προσφέρει ένα πακέτο αναβάθμισης, που όπως λένε οι φήμες θα ανεβάζει αρκετά παραπάνω την ισχύ.

Advertisement
Advertisement

 

Το πακέτο «Performance Pac» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επαναπρογραμματισμό της ECU του EcoBoost V6 κινητήρα των 3,5 λίτρων, νέο κιτ εισαγωγής αέρα και νέα χειροποίητη εξάτμιση Performance Axle-Back. Χωρίς να έχουν ανακοινωθεί επισήμως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, εν τούτοις η Roush τονίζει ότι με την παραπάνω αναβάθμιση θα βελτιωθούν σημαντικά τόσο οι επιδόσεις, όσο και η απόκριση στο γκάζι.

Advertisement
Advertisement

Αλλαγές υπάρχουν και στο θέμα των ελαστικών, με την τοποθέτηση ζάντες 20 ιντσών, τοποθετημένες σε ελαστικά BF Goodrich All-Terrain, στην προσθήκη ενός κιτ ανύψωσης και νέων ελατηρίων, που αυξάνει τις off road ικανότητες του Ranger, ενώ προσθέστε αισθητικής και πρακτικής φύσεως αξεσουάρ, όπως τα φώτα οροφής της Rigid και τα ιδιαίτερα γραφικά. Στην καμπίνα έχει τοποθετηθεί όργανο πίεσης του turbo, όπως η υπογραφή της εταιρείας πάνω στα προσκέφαλα.