Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Defender από νέα εταιρεία

Ελλάδα 6:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Defender από νέα εταιρεία

ΝΕΑ

Ένα Defender από νέα εταιρεία

ΝΕΑ

Μια εταιρεία χημικών, η Ineos, καλοβλέπει μια επένδυση στο χώρο του αυτοκινήτου προκειμένου να παρουσιάσει –σε πρώτη φάση- ένα μοντέλο σαν το Land Rover Defender.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Από τα «απόνερα» του Brexit, είναι και η εγκατάλειψη κάποιων εγκαταστάσεων από τη Ford και η παύση ορισμένων δραστηριοτήτων σε Βρετανικό έδαφος. Πάνω σε αυτή την προοπτική, εμφανίζεται δυναμικά η εταιρεία χημικών Ineos για να παρουσιάσει ένα φιλόδοξο πλάνο επενδύσεων για την παρουσίαση ενός τελείως νέου αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ineos είναι πολύ «ζεστή» στο να προχωρήσει σε επενδύσεις που θα αφορούν αυτό το νέο επιχειρηματικό σχέδιο που θα την βάλει για τα καλά και στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement
Advertisement

Defender boi 530

Το όλο θέμα προέκυψε από το γεγονός πως το 2020 η Ford θα παύσει τις εργασίες στις εγκαταστάσεις του Bridgend, εκεί που λειτουργεί μια από τις μεγαλύτερες γραμμές παραγωγής κινητήρων  για τα μοντέλα της και όχι μόνο. Πάνω σε αυτή την προοπτική, η Ineos εμφανίζεται ως πολύ αισιόδοξη για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης επένδυσης σε νέο –για την εταιρεία- επιχειρηματικό πεδίο. Από την ίδια πηγή, προκύπτει πως το πρώτο αυτοκίνητο που θέλει να παρουσιάσει η Ineos, θα είναι ένα μοντέλο που θα έχει τις αρετές του Land Rover Defennder.

Defender boi 640

Advertisement