Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Audi crossover με… άρωμα ΤΤ

Ελλάδα 17:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Audi crossover με… άρωμα ΤΤ

ΝΕΑ

Ένα Audi crossover με… άρωμα ΤΤ

ΝΕΑ

Οι σχεδιαστές της Audi δε σταματούν να δημιουργούν, παρουσιάζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα αυτοκίνητα του μέλλοντος. Ετοίμασαν λοιπόν ένα μικρό crossover ενόψει της έκθεσης του Ντιτρόιτ, τον ερχόμενο Ιανουάριο. Το όνομα του πρωτότυπου οχήματος δεν έγινε γνωστό, δόθηκαν όμως στη δημοσιότητα τρία σκίτσα και λίγες λεπτομέρειες. Είναι δίθυρο, μήκους μόλις 4,2 m, με αρκετά δυναμικό σχήμα και μεγάλους τροχούς 19 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Αν και η εμφάνισή του παραπέμπει ίσως στο μελλοντικό Q1, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι σχεδιαστικές λεπτομέρειες – όπως τα φωτιστικά σώματα και ο εμπρός προφυλακτήρας – θα περάσουν στο νέο Audi ΤΤ. Μην ξεχνάμε ότι με το πρωτότυπο Shooting Brake το 2005, η γερμανική μάρκα είχε «προαναγγείλει» τη δεύτερη γενιά του δίθυρου sport coupe.

Η Audi θα εφοδιάζει με διευρυμένη γκάμα κινητήρων το νέο ΤΤ, από τον 1.8 TFSI με 180 PS έως τον 5κύλινδρο 2.5 TFSI, ο οποίος ακούγεται ότι θα αποδίδει περισσότερα από 360 PS. Θα υπάρχει βέβαια και έκδοση TDI, λογικά με 2λιτρο σύνολο. H ιστοσελίδα φίλων της Audi, fourtitude, παρουσίασε μάλιστα ένα επεξεργασμένο σκίτσο, στο οποίο απεικονίζεται το επόμενο ΤΤ με επιρροές από το νέο concept car της Audi.