Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Batmobile για πούλημα

Ελλάδα 15:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Batmobile για πούλημα

ΝΕΑ

Ένα Batmobile για πούλημα

ΝΕΑ

Η ρέπλικα των φωτογραφιών, έχει και άδεια κυκλοφορίας, κάτι που σημαίνει πως για όποιον μπορεί να την αγοράσει, θα έχει ενδιαφέρον να τη χρησιμοποιεί για τις καθημερινές του μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Έχει κινητήρα με τουρμπίνα της Boeing–όπως το turbine car της Chrysler από τη δεκαετία του ’60. Η ισχύς του κινητήρα αυτού είναι 400 ίπποι και «καταλήγουν» στους πίσω τροχούς μέσω ενός ημιαυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων με 4 σχέσεις. Το ότι έχει έγκριση τύπου και κανονική άδεια κυκλοφορίας (στις ΗΠΑ) είναι αναμφίβολα ένα από τα πλεονεκτήματά του, για όποιον θέλει να το αποκτήσει και να μετακινείται καθημερινά με αυτό.

Advertisement
Advertisement

Είναι μια replica του Batmobile από την ταινία Batman του 1989, με πρωταγωνιστή τον Michael Keaton, σε σκηνοθεσία του Tim Burton. Η σημασία της πώλησης αυτή τη χρονική στιγμή, είναι μεγάλη μια και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη το γύρισμα της νέας ταινίας Batman, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattison στο ρόλο του Bruce Wayne. Το αυτοκίνητο αυτό έχει κατασκευαστεί από τον Casey Putsch, που έχει μεγάλη παράδοση και ιστορία στις κατασκευές αυτού του είδους αυτοκινήτων (από και) για ταινίες.