Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Audi S5 DTM για το δρόμο

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Audi S5 DTM για το δρόμο

ΝΕΑ

Ένα Audi S5 DTM για το δρόμο

ΝΕΑ

Η εταιρεία SR66 ανέλαβε να φέρει σε πέρας το project της εμφανισιακής αναβάθμισης του coupe μοντέλου της Audi, κάνοντας το S5 να μοιάζει σαν να βγήκε μόλις από τα pits κάποιας πίστας που φιλοξενεί αγώνες του DTM.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Η SR66 Design με έδρα στην Πολωνία, παρέλαβε το Audi S5 με σαφή εντολή από τον ιδιοκτήτη του, να γίνει ακραία επιθετικό και να μη μοιάζει με άλλο. Η επεξεργασία των προφυλακτήρων ήταν απαραίτητη για να προσαρμοστεί το φαρδύ body kit της εταιρείας στο αμάξωμα του Γερμανικού coupe. Μικρές επεμβάσεις έχει δεχτεί και το V8 μηχανικό σύνολο του μοντέλου με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης από το σύστημα εξαγωγής του κινητήρα αλλά και την καλύτερη ηχητική υπόκρουση στις μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Audi S5 tuned boi 530

Η αερανάρτηση ήταν το επόμενο βήμα, χάρη στην οποία το αυτοκίνητο όταν είναι σταματημένο, μοιάζει σαν να βγήκε μόλις από κάποια πίστα στην οποία πραγματοποιούνται αγώνες στο πλαίσιο του Γερμανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (DTM). Οι ζάντες προέρχονται από την Turismo και έχουν διάμετρο 20 ιντσών (με πλάτος 11”). Με τα πρόσθετα αυτοκόλλητα για το αμάξωμα, το αυτοκίνητο παίρνει την αγωνιστική μορφή που ήθελε ο ιδιοκτήτης του, δίνοντας στην SR66 Design την ευκαιρία να δειγματίσει με τον καλύτερο τρόπο την ποιοτική δουλειά που μπορεί να κάνει στα αυτοκίνητα.

Audi S5 tuned boi 640