Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Audi S3 για… δυνατά ακούσματα (Video)

Ελλάδα 15:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Audi S3 για… δυνατά ακούσματα (Video)

ΝΕΑ

Ένα Audi S3 για… δυνατά ακούσματα (Video)

ΝΕΑ

Για να κάνεις εντύπωση πρέπει να φαίνεσαι και φυσικά να ακούγεσαι, ειδικά όταν παρουσιάζεσαι σε event με φτιαγμένα αυτοκίνητα. Αυτό ακριβώς κάνει και το μπλε Audi S3 που βλέπετε στις οθόνες σας και μπορείτε να απολαύσετε στο βίντεο που ακολουθεί. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο Audi S3 έχει κάνει την εμφάνισή του σε πολλά event με φταγμένα αυτοκίνητα στην Γερμανία και φαίνεται πως έχει αποκτήσει το δικό του κοινό που το “κυνηγά” για να το φωτογραφίσει, να το τραβήξει βίντεο αλλά κυρίως να το ακούσει.

Η δυνατή “φωνή” του οφείλεται στην αλλαγή της εργοστασιακής εξάτμισης με μία της Milltek που αποτελεί μέρος του συνολικού πακέτου βελτίωσης αυτού του S3. Σύμφωνα με αναφορές στο Διαδίκτυο το εν λόγω S3 αποδίδει 180 ίππους περισσότερους από το στάνταρ μοντέλο με την ισχύ να ανέρχεται συνολικά στους 480 ίππους για τον δίλιτρο τούρμπο κινητήρα του. Έτσι καταφέρνει να ξεπεράσει σε απόδοση και τους 400 ίππους που αποδίδει στην στάνταρ μορφή του το κοφυφαίο μοντέλο της σειράς RS3.

Advertisement
Advertisement

Το βαθύ μμπλε χρώμα που ου ταιριάζει γάντι είναι επίσης ένας ακόμη από τους λόγους που αυτό το Audi S3 κάνει αισθητή την παρουσία του στα event με τις υπόλοιπες πινελιές που έχει προσθέσει ο ιδιοκτήτης του στο αμάξωμα να αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα.

Δείτε το “φωνακλάδικο” Audi S3 στο βίντεο που ακολουθεί.