Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Audi R8 V10 Plus για τον Batman…

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Audi R8 V10 Plus για τον Batman…

ΝΕΑ

Ένα Audi R8 V10 Plus για τον Batman…

ΝΕΑ

Οι εταιρίες που κατασκευάζουν ζάντες δεν περιμένουν πια κατασκευαστές ή άλλες εταιρίες βελτιώσεων για να παρουσιάσουν το προϊόν τους. Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους με δημιουργίες όπως αυτό το εντυπωσιακό Audi R8 V10 Plus. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μια τετράδα ζάντες μπορεί να κάνει μια τρομερη αλλαγή στην εμφάνιση ενός αυτοκινήτου, προς το καλύτερο συνήθως αλλά και προς το χειρότερο. Οι εταιρίες που ασχολούνται με την κατασκευή τους το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και δεν αφήνουν πλέον τίποτα στην τύχη. Παρουσιάζουν τις ζάντες τους “ολοκληρωμένα”, φορεμένες σε αυτοκίνητα που τους ταιριάζουν γάντι, για να δώσουν και την σωστή καθοδήγηση στο κοινό.

audi-r8-strasse-wheels-640

Έτσι ακριβώς γίνεται και στην συγκεκριμένη περίπτωση με την Strasse Wheels να επιδεικνύει τις ζάντες της SV10M Deep Concave FS σε αυτό το Audi R8 V10 Plus, με διαστάσεις 20 και 21 ίντσες εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

audi-r8-strasse-wheels-640-3

Για να πετύχει τον μέγιστο δυνατό οπτικό αντίκτυπο η αμερικάνικη εταιρία με το γερμανικό όνομα, έβαψε το υπεραυτοκίνητο της γερμανικής εταιρίας σε αυτό το μαύρο σατινέ χρώμα που ταιριάζει γάντι με τις carbon look ζάντες της.

audi-r8-strasse-wheels-640-2

Advertisement

Το αποτέλεσμα θεωρείται άκρως επιτυχημένο με το R8 V10 Plus να έχει αποκτήσει μια απόκοσμη εικόνα θυμίζοντας αυτοκίνητο που θα μπορούσε να ανήκει σε υπερήρωα.

audi-r8-strasse-wheels-1000-1

Advertisement