Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ελπίδες να μπει στην παραγωγή το GT Concept

Ελλάδα 21:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ελπίδες να μπει στην παραγωγή το GT Concept

ΝΕΑ

Ελπίδες να μπει στην παραγωγή το GT Concept

ΝΕΑ

Μέχρι πριν από ενάμιση μήνα, η πλευρά της Opel απέκλειε το ενδεχόμενο να μπει στη γραμμή παραγωγής το εντυπωσιακό GT Concept αλλά η θερμή υποδοχή της οποίας έτυχε στην 86η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ίσως αλλάζει τα δεδομένα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ωστόσο, παρά το θετικό κλίμα που υπάρχει για το φουτουριστικό μοντέλο μέσω του οποίου οι Γερμανοί ήθελαν να δώσουν μία εικόνα για το μέλλον της μάρκας, υπάρχουν κάποια προβλήματα.

Ένα από αυτά είναι πως η Opel δεν έχει πλατφόρμα κίνησης στον πίσω άξονα αφού δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο στη γκάμα της σήμερα. Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Autocar, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει μία και να την «τεστάρει» πρώτα σε ένα άλλο μοντέλο της.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα είναι ασαφές το πλάνο και φυσικά, δεν έχει επισημοποιηθεί πως το GT Concept θα μπει στην παραγωγή και πότε. Όμως το κλίμα έχει αλλάξει και δεδομένου του πόσο θετικά ξεκίνησε η χρονιά για την Opel, δεν αποκλείεται να γίνει τελικά αυτή η υπέρβαση. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του NewsAuto.gr, ο Πρόεδρος της γερμανικής μάρκας, Karl-Thomas Neumann, τάσσεται υπέρ.

Opel-GT-Concept-b640

Διαβάστε περισσότερα για το Opel GT Concept πατώντας εδώ.