Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εlectromobility 2020: Πρώτο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση

Ελλάδα 16:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εlectromobility 2020: Πρώτο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση

ΝΕΑ

Εlectromobility 2020: Πρώτο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση

ΝΕΑ

Το Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Εlectromobility 2020, που θα πραγματοποιηθεί 3-5 Απριλίου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό κέντρο HELEXPO Maroussi, έχει στόχο να οδηγήσει στις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα συστήματα τεχνολογίας της ηλεκτροκίνησης για τους 4 και 2 τροχούς, τις υποδομές και τη συνδεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Η μείωση των εκπομπών ρύπων CO2 και οι επιπτώσεις στην κλιματική αλλαγή είναι πλέον ορατή. Η ηλεκτροκίνηση, τα plug-in, τα hybrid, τα mild hybrid και η αυτόνομη οδήγηση είναι η απάντηση των αυτοκινητοβιομηχανιών με πολλά νέα μοντέλα – για καθαρό περιβάλλον.

Κεντρικός άξονας του συνεδρίου θα είναι προσκεκλημένοι ομιλητές από εισαγωγικές εταιρείες-μέλη του ΣΕΑΑ, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, όπου θα παρουσιάσουν το μέλλον της ηλεκτροκίνησης.

Στους βασικούς ομιλητές θα είναι επίσης κυβερνητικά – πολιτικά στελέχη, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και ακαδημαϊκοί-επιστήμονες, που ποικιλοτρόπως έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους παίρνοντας θέσεις και καταθέτοντας και προτάσεις.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα για τρεις ημέρες να εισέλθουν στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, να ενημερωθούν γύρω από την ηλεκτροκίνητη οδήγηση, την αλλαγή στην καθημερινότητά τους μέσα από τις μετακινήσεις σε απόλυτα φιλικό περιβάλλον, να γίνουν ενεργό μέρος των εξελίξεων και να δουν τα νέα μοντέλα που ήρθαν ή πρόκειται να έρθουν στην ελληνική αγορά.

Η Εlectromobility 2020 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Περιφέρειας Αττικής.