Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ελαφρύτερη BMW Σειρά 8 Gran Coupe

Ελλάδα 10:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ελαφρύτερη BMW Σειρά 8 Gran Coupe

ΝΕΑ

Ελαφρύτερη BMW Σειρά 8 Gran Coupe

ΝΕΑ

Με εκτενή χρήση ανθρακονήματος το μεγάλο coupe της BMW, περιορίζει το βάρος του για να βελτιωθούν οι επιδόσεις και να προσφέρει ακόμα καλύτερη αίσθηση.

Advertisement
Advertisement

 

Η προαιρετική οροφή από ανθρακόνημα, αντικαθιστά τη γυάλινη στις εκδόσεις της Gran Coupe και μαζί με κάμποσες άλλες επεμβάσεις που περιορίζουν το βάρος, κάνουν τις επιδόσεις της Μ850i να έρχονται «πιο κοντά» σε αυτές της M8 Gran Coupe. Το μεγάλο μοντέλο της BMW που μπορεί να παίξει πολλούς ρόλους ταυτόχρονα, με τα sport χαρακτηριστικά της να την καθιστούν πραγματικά ξεχωριστή ενώ την ίδια στιγμή είναι πολυτελής και ευρύχωρη, το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως έχει είναι το χαμηλό βάρος.

Advertisement
Advertisement

Για τον περιορισμό του βάρους της λοιπόν, η BMW προσφέρει κάποιες εναλλακτικές στους υποψήφιους αγοραστές του μοντέλου. Ανάμεσα στις πολλαπλές επιλογές των έξτρα που ανακοίνωσε τη εταιρεία πως θα διαθέτει στον μοντέλο από το ερχόμενο Φθινόπωρο, είναι και η οροφή από ανθρακόνημα. Με τον τρόπο αυτό, εκτός της αφαίρεσης του βάρους (μια και η «κανονική» οροφή είναι γυάλινη) μετατοπίζεται σημαντικά και το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου προς τα κάτω- κάτι που είναι πάντα επωφελές για τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο.

Advertisement

Αυτή η διαφορά είναι ίσως και η σημαντικότερη από αυτές που προσφέρει η BMW για το μοντέλο, μια και τα υπόλοιπα στοιχεία που αλλάζουν με ανθρακονημάτινα είναι τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, η μάσκα εμπρός και κάποια από τα πλαϊνά διακοσμητικά. Ομοίως και στην καμπίνα, όπου το ανθρακόνημα μπορεί να ανικαταστήσει πολλά μέρη του ταμπλό και όχι μόνο, δίνοντας μια ακόμα πιο sport διάθεση στη Gran Coupe.

Advertisement