Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ελαφρύ facelift για το Mini Clubman

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ελαφρύ facelift για το Mini Clubman

ΝΕΑ

Ελαφρύ facelift για το Mini Clubman

ΝΕΑ

Μικρές αισθητικές αλλαγές περιλαμβάνει το φρεσκάρισμα της πρακτικής έκδοσης Clubman του Mini.

Advertisement
Advertisement

Θα χρειαστεί ένα αρκετά εκπαιδευμένο μάτι για να διακρίνει τις αλλαγές στην εικόνα του ανανεωμένου Mini Clubman. Οι βασικότερες αφορούν την ανασχεδιασμένη μάσκα και τα ελαφρά διαφορετικά φώτα καθώς και τα φώτα LED για τους προβολείς ομίχλης. Ελαφρά διαφοροποιημένη είναι και η σχεδίαση των πίσω φώτων τα οποία προαιρετικά μπορούν να έχουν ενσωματωμένα Union Jack γραφικά.

Το ανανεωμένο Clubman θα έχει ζάντες νέας σχεδίασης με τα μεγέθη να ξεκινούν από τις 16 και να φθάνουν τις 19 ίντσες. Επίσης διαθέσιμο θα είναι το πακέτο sport ανάρτησης που μειώνει και το ύψος κατά 10 χιλιοστά ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα τοποθέτησης ενεργητικών αμορτισέρ που θα μεταβάλλει το ύψος του αυτοκινήτου ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Στην χρωματική γκάμα της ανανεωμένης έκδοσης έχουν προστεθεί και νέα χρώματα μεταξύ των οποίων τα Indian Summer Red metallic, British Racing Green metallic, όπως και το MINI Yours Enigmatic Black metallic.

Δεν υπάρχουν αλλαγές σε επίπεδο μηχανικών μερών καθώς την ευθύνη της κίνησης εξακολουθούν να έχουν οι τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης που ήδη γνωρίζουμε από το Clubman και τα υπόλοιπα μοντέλα της Mini.

Advertisement