Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκθεση Schumacher στο μουσείο Ferrari

Ελλάδα 1:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκθεση Schumacher στο μουσείο Ferrari

ΝΕΑ

Έκθεση Schumacher στο μουσείο Ferrari

ΝΕΑ

Με τον τίτλο “Michael 50” το μουσείο Ferrari ανοίγει μία έκθεση με την οποία θα τιμήσει τα πενήντα χρόνια του πολυπρωταθλητή της F1.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gs@newsauto.gr)

Το Μουσείο Ferrari αφιερώνει μια ειδική έκθεση στον Michael Schumacher, με την οποία θα ανοίξει την νέα χρονιά με την ευκαιρία των 50 χρόνων του στις 3 Ιανουαρίου 2019. Σκοπός του είναι να γίνει εορτασμός και να δείξει η Scuderia την ευγνωμοσύνη της για τον πιο επιτυχημένο οδηγό της.

Advertisement
Advertisement

Ο Schumacher έχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της Ferrari, η οποία χαρακτηρίστηκε από τα πολλά ρεκόρ του. Από το 1996 έως το 2006, ο Γερμανός πρωταθλητής κέρδισε πέντε διαδοχικούς τίτλους οδηγών, από το 2000 έως το 2004, και συνέβαλε σημαντικά στη επίτευξη των έξι Παγκόσμιων Τίτλων στους κατασκευαστές αυτά τα χρόνια.

Στις αίθουσες του μουσείου θα υπάρξουν εκθέματα, τα οποία θα μας γυρίσουν πίσω στις αξέχαστες εποχές που ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έδωσε σε όλους τους Ferraristi και με αυτές δημιούργησε ένα θρύλο στις καρδιές όλων των οπαδών.

Η έκθεση θα δείξει επίσης τη σημαντική συμβολή του Schumi στην ανάπτυξη μερικών από τα σημαντικότερα αυτοκίνητα GT στα χρόνια του στο Maranello, ως οδηγός και αργότερα ως σύμβουλος.

Advertisement

Η έκθεση “Michael 50” γίνεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα “Keep Fighting”.