Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Upd: Ζει ο Richard Hammond (video)

Ελλάδα 20:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Upd: Ζει ο Richard Hammond (video)

ΝΕΑ

Upd: Ζει ο Richard Hammond (video)

ΝΕΑ

Καθιστικός είναι ο Jeremy Clarkson για την κατάσταση της υγείας του συναδέλφου και φίλου του Richard Hammond…

Advertisement
Advertisement

Μέσω Tweeter καθησύχασε τον κόσμο λέγοντας οτι δείχνει να είναι καλά στην υγεία του, τονίζοντας την σφοδρότητα του ατυχήματος.

“Ηταν το σφοδρότερο και πιο τρομακτικό ατύχημα που έχω δει, αλλά ευτυχώς ο Richard φαίνεται να είναι ΟΚ” έγραψε χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

tweet_jeremy

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα ταχύτητας σε ορεινή περιοχή της Ελβετίας… Σύμφωνα με την εφημερίδα 20 Minuten, το όχημα το οποίο οδηγούσε o 47χρονος παρουσιαστή της αυτοκινητικής εκπομπής The Grand Tour (πρώην Top Gear) τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από έξοδο που είχε.

Advertisement

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τζιάν Αντρέα Ρετζόλι, δήλωσε ότι ο τραυματισμένος οδηγός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε σε βίντεο το αυτοκίνητο του Χάμοντ, ένα Rimac Concept One, να κινείται εκτός ελέγχου λίγα δευτερόλεπτα πριν συγκρουστεί και πάρει φωτιά.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Hammond τραυματίζεται σοβαρά σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Τον Σεπτέμβριο του 2006, το όχημά του είχε συγκρουστεί με ταχύτητα 130 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα ο Hammond να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που οδήγησαν σε προσωρινή απώλεια μνήμης και κατάθλιψη.

topgear-presenters1200