Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκτακτα δρομολόγια για την Πάτρα λόγω Αποκριών

Ελλάδα 4:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έκτακτα δρομολόγια για την Πάτρα λόγω Αποκριών

ΝΕΑ

Έκτακτα δρομολόγια για την Πάτρα λόγω Αποκριών

ΝΕΑ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να καλύψει την αυξημένη κίνηση έχει προγραμματίσει 131 επιπλέον δρομολόγια.

Advertisement
Advertisement

Λόγω αυξημένης επιβατικής κίνησης και πληρότητας που παρατηρείται ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Πατρινό Καρναβάλι, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενισχύει τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής στο τμήμα Κιάτο–Πάτρα και αντίστροφα.

Στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων που επιθυμούν να επισκεφθούν την πόλη της Πάτρας, αλλά και των κατοίκων που επιθυμούν να μετακινηθούν από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα.

Advertisement
Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι, οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι και το Κιάτο. Στη συνέχεια, να επιβιβαστούν στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με τελικό προορισμό την Πάτρα, γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια.

Επιπλέον, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προχωράει σε αύξηση θέσεων και σε άλλες γραμμές του δικτύου, με σκοπό οι εκδρομείς να μεταβούν με τον σιδηρόδρομο οικονομικά και άνετα στα φημισμένα καρναβάλια όπως, της Χαλκίδας, της Ξάνθης και της Φλώρινας και να συμμετάσχουν στην κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που λαμβάνουν χώρα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα.

Οι ενισχύσεις των δρομολογίων, θα πραγματοποιηθούν στη γραμμή από Κιάτο προς Πάτρα με 76 έκτακτα δρομολόγια από την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου έως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Advertisement

Ενώ από την Πάτρα προς το Κιάτο έχουν προγραμματιστεί 55 έκτακτα δρομολόγια τα οποία έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν από την Κυριακή 1 Μαρτίου έως και την Τρίτη 3 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

Advertisement

Διαβάστε περισσότερα:

Βιομηχανία βεβαιώσεων ΚΤΕΟ στήθηκε στη Βουλγαρία!

Ηλεκτρικά και υβριδικά τα νέα λεωφορεία

Advertisement

Ποια αναδείχθηκε η καλύτερη μάρκα αυτοκινήτων στις ΗΠΑ