Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Έκρηξη» σημείωσαν οι πωλήσεις της VW στην Κίνα

Ελλάδα 23:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Έκρηξη» σημείωσαν οι πωλήσεις της VW στην Κίνα

ΝΕΑ

«Έκρηξη» σημείωσαν οι πωλήσεις της VW στην Κίνα

ΝΕΑ

Η αλλαγή της οδηγίας ρύπων στην Κίνα οδήγησε τις αντιπροσωπείες σε μπαράζ προσφορών.

Advertisement
Advertisement

Μεγάλη άνοδο 15% σημείωσαν οι πωλήσεις του ομίλου VW στην Κίνα τον Ιούνιο καθώς διατέθηκαν πάνω από 354.000 οχήματα!

Ο γερμανικός όμιλος απέδωσε το κέρδος στις αλλαγές του κανονιστικού πλαισίου ρύπων της Κίνας, οι οποίες ώθησαν τις αντιπροσωπείες να προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις για να μειώσουν τα αποθέματα των νέων οχημάτων που δεν ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες απαιτήσεις.

Advertisement
Advertisement

Μετά από αίτημα της κεντρικής κυβέρνησης της Κίνας, οι περισσότερες μεγάλες πόλεις ανακοίνωσαν την έγκριση των νέων κανόνων εκπομπών ρύπων του κράτους από την 1η Ιουλίου οι οποίες είναι ισοδύναμες με τα πρότυπα Euro 6.

Από τον Ιούλιο, οι αγοραστές οχημάτων μπορούν να αποκτήσουν καινούρια οχήματα που πληρούν τις οδηγίες ρύπων παρόμοιες με εκείνες του Euro 6.

Το VW Group ανακοίνωσε επίσης την αύξηση των πωλήσεων της VW χωρίς να αποκαλύψει τις πωλήσεις των υπόλοιπων εμπορικών σημάτων του ομίλου στην Κίνα.

Advertisement

Σύμφωνα με την κοινοπραξία FAW-VW, η κοινοπραξία η οποία κατασκευάζει οχήματα για τα εμπορικά σήματα Audi και VW, οι παραδόσεις της Audi στην Κίνα αυξήθηκαν 23% και ανήλθαν σε 58.788 μονάδες τον προηγούμενο μήνα.

Λόγω των ασθενέστερων πωλήσεων τους πρώτους πέντε μήνες, οι συνολικές πωλήσεις του γερμανικού ομίλου αυτοκινήτων για το πρώτο εξάμηνο του έτους υποχώρησαν κατά 3,9% καθώς διατέθηκαν λίγότερα από 1,92 εκατ. αυτοκίνητα.

Advertisement