Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εκπληκτική συλλογή σπάνιων supercars (video)

Ελλάδα 14:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκπληκτική συλλογή σπάνιων supercars (video)

ΝΕΑ

Εκπληκτική συλλογή σπάνιων supercars (video)

ΝΕΑ

Ένας άγνωστος στο κοινό συλλέκτης αυτοκινήτων μας ξεναγεί στην εκπληκτική του συλλογή.

Advertisement
Advertisement

Ο YouTuber με ψευδώνυμο «TheTFJJ» ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο που μας δείχνει την ασύλληπτη συλλογή ενός Βρετανού λάτρη των supercars.

Ο συγκεκριμένος συλλέκτης, ο οποίος δεν θέλει να δημοσιευθεί το όνομά του, μας δείχνει τα αυτοκίνητα που έχει συγκεντρώσει στο ειδικά διαμορφωμένο γκαράζ, που τα έχει τοποθετήσει ανάλογα την κατηγορία τους. Η ξενάγησή μας ξεκινά με τα αγωνιστικά πρωτότυπα Jaguar XJR-9 που κυριάρχησαν στον 24ωρο αγώνα του Le Mans, ενώ δεν λείπουν οι θρυλικές Porsche 956 και Porsche 962, βαμμένες στα χαρακτηριστικά χρώματα της Rothmans. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα της συλλογής είναι και η τελευταία έκδοση που παρήχθη της Mercedes-Benz CLK GTR, όπως και μία από τις δύο συνολικά Toyota 88C που συμμετείχαν στο Le Mans του 1988.

Advertisement
Advertisement

Εκτός όμως από τα αγωνιστικά μοντέλα, η συλλογή περιλαμβάνει και αγαπημένα μας supercars, όπως τις Ferrari F40, Jaguar XJ220, τη μοναδική Ferrari 250 GT California Spyder και δύο Lamborghini Countach LP400 και LP400 S. Ξεχωριστή θέση έχει μία σπάνια διθέσια Aston Martin Short Chassis Volante, ένα μοντέλο που κατασκευάστηκε από τον Οκτώβριο του 1965 έως τον Οκτώβριο του 1966 συνολικά σε 37 αντίτυπα, χρησιμοποιώντας στοιχεία από την DB5 (σασί) και DB6 (προφυλακτήρες, σύστημα λίπανσης). Τέλος, η συλλογή περιλαμβάνει και μοτοσικλέτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, όπως οι εργοστασιακές Ducati των Casey Stoner, Valentino Rossi και Nicky Hayden.