Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κυκλοφορεί το Επίσημο Πρόγραμμα

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κυκλοφορεί το Επίσημο Πρόγραμμα

ΝΕΑ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κυκλοφορεί το Επίσημο Πρόγραμμα

ΝΕΑ

Το «Επίσημο Πρόγραμμα» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα διατίθεται δωρεάν την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις θύρες του ΟΑΚΑ πριν από την υπερειδική, ενώ στη συνέχεια θα διατίθεται δωρεάν και από το service park, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Advertisement
Advertisement

Στις 82 σελίδες του, το «Επίσημο Πρόγραμμα» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις περιλαμβάνει τις συμμετοχές, το ωράριο, τους χάρτες των ειδικών διαδρομών, όπως και στοιχεία για όλα τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα.

Κυρίως, ωστόσο, το «Επίσημο Πρόγραμμα» αποτελεί τον οδηγό ώστε όλοι οι θεατές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, να απολαύσουν με ασφάλεια το μοναδικό θέαμα που εγγυάται ένας αγώνας Ράλλυ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

Η Motorsport Greece, ο φορέας του Υφυπουργείου Αθλητισμού που βρίσκεται πίσω από την οργάνωση του αγώνα, έχει εργαστεί με γνώμονα την κατά το δυνατόν απρόσκοπτη κυκλοφορία στις περιοχές της διαδρομής του. Μέσω του εντύπου, επικοινωνεί τις επίσημες προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές, με ακριβείς γραπτές οδηγίες ή οδηγίες ψηφιακής πλοήγησης.

Διαβάστε όλα όσα αφορούν την ασφάλεια των θεατών στις ειδικές διαδρομές στο ένθετο «οδηγός θεατή», και γίνετε κι εσείς μέρος μιας επιτυχημένης διοργάνωσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
WRC 2022: H εξέλιξη της σεζόν μέχρι τώρα 
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Colin McRae – Ο Πολυνίκης του Ράλλυ  
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Ταρζάν, o θρύλος των Ειδικών