Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 Ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος

Ελλάδα 1:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 Ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος

ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 Ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος

ΑΓΩΝΕΣ

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Εξήντα επτά πληρώματα πέρασαν τον έλεγχο, και σήμερα θα ανέβουν στη ράμπα της αφετηρίας στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου.

Advertisement
Advertisement

Τον αγώνα δεν θα εκκινήσουν οι Adrien Fourmaux-Alexandre Coria και Mauro Miele-Luca Beltrame, ενώ εκτός αγώνα τέθηκαν και οι Hamed Al Wahaibi-Ilka Minor, λόγω τραυματισμού του οδηγού.

Η Μ-Sport Ford ανακοίνωσε ότι απέσυρε τη συμμετοχή του Γάλλου για τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ στην Ελλάδα και εξήγησε ότι η απόφαση αυτή σχετίζεται με την έξοδό του από το δρόμο στην τελευταία μέρα του Ypres Rally στο Βέλγιο. Το ατύχημα του Fourmaux στο Ypres Rally ήταν το τέταρτο της φετινής σεζόν, ύστερα από εκείνα σε Μόντε Κάρλο, Κροατία και Ιταλία.

Ο Hamed Al Wahaibi δεν ξεκινά τον αγώνα καθώς είχε ατύχημα με… ποδήλατο.Έκανα ποδήλατο, τραυματίστηκα λίγο πριν ξεκινήσω το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις τον δέκατο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, στον οποίο ανυπομονούσα να συμμετάσχω. Έσπασα τον αστράγαλό στο Service Park . Λυπάμαι πολύΈγραψε ο Al Wahaibi στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Ott Tanak ταχύτερος στο Shakedown
«Εκκίνησε» το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 με τον ελληνικό τελικό eSports WRC
Στην Υπερειδική του ΟΑΚΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης