Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εκατοντάδες βίδες σε ελαστικά αυτοκινήτων!

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκατοντάδες βίδες σε ελαστικά αυτοκινήτων!

ΝΕΑ

Εκατοντάδες βίδες σε ελαστικά αυτοκινήτων!

ΝΕΑ

Υπάρχουν τελικά μερικά πράγματα πολύ χειρότερα από το να διαπιστώσετε πως ένα καρφί ή μια βίδα εισχώρησαν στο ελαστικό του αυτοκινήτου σας. Οπότε don’t worry…

Advertisement
Advertisement

Πολύ συχνά, οι τρύπες που προκαλούνται από καρφιά και βίδες μπορούν να επιδιορθωθούν ή να μπαλωθούν, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ειδικά εάν το ξένο αντικείμενο έχει κολλήσει στο πλευρικό τοίχωμα ή εάν έχετε κυριολεκτικά δεκάδες βίδες κολλημένες στα ελαστικά σας.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η εταιρία Republic Tire & Supply με έδρα το Euless του Τέξας δημοσίευσε μια σειρά εικόνων στη σελίδα της στο Facebook με οχήματα των οποίων τα ελαστικά είχαν γεμίσει με βίδες. Αποδείχτηκε ότι εκατοντάδες βίδες διασκορπίστηκαν σε όλη τη λεωφόρο Trinity και ότι, κατά τη διάρκεια μιας ημέρας, υπήρχαν τουλάχιστον επτά άτομα που έπρεπε να έρθουν στο συγκεκριμένο βουλκανιζατέρ για να αποκαταστήσουν τη ζημιά που προκλήθηκε.

Advertisement
Advertisement

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι πολλά ελαστικά είχαν κυριολεκτικά δεκάδες βίδες στο εσωτερικό τους, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι ίσως κάποιος πραγματικά να τα τοποθέτησε στα ελαστικά διαφόρων οχημάτων. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα απαιτούσε πολύ χρόνο και φαίνεται πιο λογικό ότι ένας έμπορος που πουλά βίδες χωρίς να το προσέξει έπεσαν από το όχημά του καλύπτοντας το δρόμο.

Αρκετοί ντόπιοι έχουν επίσης μεταβεί στη σελίδα του Republic Tire & Safety στο Facebook, δημοσιεύοντας εικόνες των δικών τους ελαστικών που ήταν γεμάτες βίδες την ίδια μέρα, με μια φωτογραφία να δείχνει ένα μπλε Tesla Model X με δεκάδες βίδες στο αριστερό μπροστινό ελαστικό του.