Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το eBay ξεθάβει αναμνήσεις μιας Mustang

Ελλάδα 2:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το eBay ξεθάβει αναμνήσεις μιας Mustang

ΝΕΑ

Το eBay ξεθάβει αναμνήσεις μιας Mustang

ΝΕΑ

Είναι γεγονός πως στο eBay μπορείς να βρεις απίστευτα πράγματα. Ειδικά αν είσαι οικονομικός μεγιστάνας, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην επιθυμία σου.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Από συλλεκτικά αυτοκίνητα μέχρι πολύτιμα αντικείμενα, μέχρι ρούχα ή επετειακά φυλλάδια περασμένων ετών. Να για παράδειγμα αυτή η μπαρουτοκαπνισμένη Mustang μοντέλο του 1964, ένα από τα ανοιχτά επίσημα pace car για το Ιndy 500, τον σκληροτράχηλο αγώνα της Αμερικής.

Η ιστορία της είναι σαν παιδικό παραμύθι, αφού σκούριαζε σε μια παλιά αποθήκη της πίστας μέχρι τις αρχές του 1990, όπου ένα έμπειρο μάτι την ανακάλυψε, την περιεργάστηκε, κατάλαβε πως ήταν αυτή και χωρίς να χρονοτριβήσει την απόκτησε γεμάτος περηφάνια.

Advertisement
Advertisement

Η συνέχεια δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική, η ανακατασκευή έγινε με χειρουργικό τρόπο, προκειμένου να θυμίζει τον θρυλικό αγώνα και τις ωραίες εποχές του χθες. Ο ειδικής κατασκευής V8 με ισχύ 450 ίππους ξαναγέμισε την ατμόσφαιρα με το θυμωμένο μουγκρητό του, ενώ η εξάτμιση απέβαλε μπόλικο διοξείδιο του άνθρακα.

Και επειδή σε αυτή τη ζωή, πιθανόν και στην επόμενη, όλα έχουν την τιμή τους, αυτή υπολογίζεται στα 1,1 εκατομμύριο δολάρια, τιμή εκκίνησης, μην μπερδεύεστε…