Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στη NAIAS η BMW

Ελλάδα 8:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στη NAIAS η BMW

ΝΕΑ

Με δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στη NAIAS η BMW

ΝΕΑ

Απομένει λιγότερο από ένας μήνας προτού ανοίξει τις πόρτες της η Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και η BMW ανακοίνωσε τις δύο παγκόσμιες πρεμιέρες που θα έχει στο μεγάλο ραντεβού της αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ωστόσο αμφότερες αφορούν σε δύο μοντέλα που έχουν ήδη αποκαλυφθεί διαδικτυακά. Το πρώτο είναι η X2 της οποίες τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες είδαμε πριν από δύο μήνες.

Ένα μοντέλο πιο μεγάλο αλλά και πιο σπορ από την X1, που θα διατίθεται με κίνηση τόσο στον εμπρός άξονα όσο και στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Θα προσφέρεται με γκάμα κινητήρων diesel και βενζίνης η απόδοση των οποίων θα κυμαίνεται από τα 116 έως τα 192 άλογα και η σπορτίφ εμφάνισή της θα συνδυάζεται με hi-tech εσωτερικό.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για την ολοκαίνουρια X2 που θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία τον Μάρτιο του 2018, πατώντας εδώ.

BMW-X2-production-a640

Advertisement

Η άλλη επίσημη πρώτη, τουλάχιστον σε… «φυσική» παρουσία, αφορά στο ανανεωμένο i8 Coupe. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες η BMW είχε στο περίπτερό της το πολυαναμενόμενο i8 Roadster και παράλληλα μας έδειξε διαδικτυακά τι νέο θα είχε η Coupe εκδοχή του.

Δηλαδή τις περιορισμένες αισθητικές διαφοροποιήσεις, την ενδυνάμωση του ηλεκτροκινητήρα και την αναβάθμιση της μπαταρίας του. Διαβάστε περισσότερα για αυτό αλλά και για την «ανοιχτή» εκδοχή του, πατώντας εδώ.

Advertisement