Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

DS 3 Crossback: Προ των πυλών το νέο κόμπακτ crossover

Ελλάδα 13:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

DS 3 Crossback: Προ των πυλών το νέο κόμπακτ crossover

ΝΕΑ

DS 3 Crossback: Προ των πυλών το νέο κόμπακτ crossover

ΝΕΑ

Η υπομπράντα της Citroen, DS δηλώνει έτοιμη να παρουσιάσει για πρώτη φορά τον επόμενο Οκτώβριο, κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού, το νέο της κόμπακτ διαστάσεων μοντέλο DS 3 Crossback, που έρχεται να μπει ανάμεσα στα Audi Q2 και Mini Countryman.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Ήδη οι πρώτες, ψηφιακά επεξεργασμένες, εικόνες του νέου γαλλικού μοντέλου έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, όπως αυτές που βλέπετε στο άρθρο μας. Το DS 3 Crossbask αποτελεί ουσιαστικά την απόπειρα των Γάλλων στην κατηγορία των μικρών-μεσαίων crossover, το οποίο αποτελεί και το πρώτο μοντέλο που είναι βασισμένο στη νέα «ηλεκτρική» πλατφόρμα e-CMP.

ds3-crossback-reveals-pop-out-door-handles-in-arctic-road-spyshots_7-chariatis-530

Σχεδιαστικά, το DS 3 Crossback δείχνει ιδιαίτερα δυναμικό, με βασικότερα χαρακτηριστικά την εμπρός εξαγωνική μάσκα, αλλά και τα μοναδικής έμπνευσης φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Πίσω τα χαρακτηριστικότερα σημεία είναι τα στενά φώτα, που περιβάλλονται από χρώμιο, οι «ψεύτικοι» αεραγωγοί και η διπλή εξάτμιση. Στο εσωτερικό, οι δόσεις πολυτέλειας αφθονούν, με το μάτι να έλκεται από τις δύο ψηφιακές οθόνες (μια στο μέσον της κονσόλας και μια πίσω από το τιμόνι), οι οποίες προβάλλουν όλες τις βασικές και όχι μόνο λειτουργίες του αυτοκινήτου. Ο σχεδιασμός της καμπίνας ακολουθεί τα πρότυπα της εταιρείας, διαθέτοντας avant-garde νότες από άκρη σε άκρη. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι επίσημο σε ότι αφορά τους κινητήρες, παρά μόνο ότι θα υπάρχει και μία ηλεκτροκίνητη έκδοσης που θα χαρίζει αυτονομία έως και 450 km.

Advertisement

ds3-crossback-reveals-pop-out-door-handles-in-arctic-road-spyshots_9-chariatis-640