Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές για το Audi A7 L

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές για το Audi A7 L

ΝΕΑ

Δοκιμές για το Audi A7 L

ΝΕΑ

Η Audi ετοιμάζει την έκδοση «L» με το μακρύτερο μεταξόνιο για το A7, που όπως φαίνεται, η αλλαγή δεν θα αφορά μόνο το μήκος του μοντέλου αλλά και την αισθητική του.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου μοντέλου σε διαδικασία δοκιμών, δείχνουν πως το μεγάλο Α7, ρέπει αισθητικά περισσότερο προς τα sedan.

Η νέα αυτή έκδοση του μοντέλου, υιοθετεί ένα μεγαλύτερο σε μήκος μεταξόνιο και ανάλογα μεγαλύτερες πίσω πόρτες. Αν και αυτές οι αλλαγές συνήθως δεν είναι καθοριστικές για το στυλ του αυτοκινήτου που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αλλάζει, στην περίπτωση του μοντέλου της Audi, έχουν κάνει το Α7 να φαίνεται πολύ λιγότερο ενδιαφέρον οπτικά. Έχοντας χάσει το δυναμισμό της coupe αισθητικής στο 5θυρο αμάξωμα, το Α7L μοιάζει με ένα ακόμα sedan μοντέλο για τη γκάμα της Γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες με το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο των δοκιμών, η οροφή παραπέμπει περισσότερο σε σεντάν και δεν «ρέει» πλέον μέχρι το πίσω μέρος του αμαξώματος. Μιλώντας για το πίσω μέρος, έχει αναθεωρηθεί σε μεγάλο βαθμό και φαίνεται να διαθέτει την παραδοσιακή διαμόρφωση με τον τρίτο όγκο του «ξεχωριστού» αισθητικά πορτ μπαγκάζ. Η Audi δεν έχει πει πολλά για το μοντέλο αλλά από… παράπλευρες αναφορές έχει προκύψει η πληροφορία πως το A7 L θα κατασκευάζεται σε ένα ανανεωμένο εργοστάσιο στη Σαγκάη, το οποίο θα μπορεί να παράγει ετησίως 60.000 αυτοκίνητα.

Advertisement

Για τη Sportback έκδοση του μοντέλου που διατίθεται στην Κίνα, αυτά που ξέρουμε είναι πως εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που έχει απόδοση 190 ίππων στην πρώτη του έκδοση, ενώ διατίθεται και σε άλλη έκδοση με απόδοση 245 ίππων. Αμφότερες συνδυάζονται με S Tronic κιβώτιο 7 σχέσεων και είναι προσθιοκίνητες.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Audi On Demand: Ένα Audi για κάθε περίσταση

Ο Όμιλος VW δεν πουλά τις Ducati και Lamborghini

Advertisement

Οδηγούμε το Audi RS4 Avant