Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Dodge: Νέα αστυνομική έκδοση για το Durango

Ελλάδα 10:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dodge: Νέα αστυνομική έκδοση για το Durango

ΝΕΑ

Dodge: Νέα αστυνομική έκδοση για το Durango

ΝΕΑ

Το Dodge Durango αποκτά μία ακόμη έκδοση για τα σώματα ασφαλείας, αυτή τη φορά με την ονομασία Pursuit και τις κατάλληλες αλλαγές, για να μπορεί να καταδιώκει ανενόχλητο τα εγκληματικά στοιχεία. Η έκδοση δημιουργήθηκε ύστερα και από το ενδιαφέρον που έδειξαν τα αστυνομικά τμήματα των Η.Π.Α.! ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

“Τα ανεπίσημα αποτελέσματα που βγήκαν από τις δοκιμές που πραγματοποίησε η Πολιτειακή Αστυνομία του Michigan δημιούργησαν τέτοιες εντυπώσεις μεταξύ των σωμάτων ασφαλείας που απλά έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να φτιάξουμε αυτή την έκδοση.”, δήλωσε ο Steve Beahm, επικεφαλής του τομέα Επιβατικών Αυτοκινήτων Β. Αμερικής για τις Dodge/SRT, Chrysler και FIAT.

Η αστυνομική έκδοση του Durango κινείται από τον HEMI V8 των 5,7 λίτρων ο οποίος αποδίδει 360 ίππους και στέλνει την ισχύ του και τους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου οχτώ σχέσεων. Φέρει παράλληλα μακριές και κοντές σχέσεις για το κιβώτιό του, αλλά και “βαρέως τύπου” φρένα που μειώνουν την απόσταση φρεναρίσματος στα 97-0 χλμ./ώρα (60-0 μίλια/ώρα) στα 40, 5 μέτρα. Άλλες διαφορές σε σχέση με την στάνταρ έκδοση είναι η ενισχυμένη μπαταρία για απροσχημάτιστες εκκινήσεις και τα πιο κρύα πρωινά, προ-εγκατάσταση για το γνωστό προβολάκι στα πλαϊνά του αυτοκινήτου, βαρέως τύπου αντλία νερού αλλά και ψυγείο λαδιού και δυναμό 220 amp.

dodge-durango-pursuit-2018-640

Advertisement
Advertisement

Το Durango Pursuit έρχεται να προστεθεί δίπλα στην “πυροσβεστική ” έκδοση του SUV της Dodge, αλλά και το “Special Service”, μια έκδοση για τις Ειδικές Υπηρεσίες των Η.Π.Α., που βλέπετε στην δεύτερη φωτογραφία.