Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Dodge Challenger SRT8 με 24 χιλιόμετρα!

Ελλάδα 10:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dodge Challenger SRT8 με 24 χιλιόμετρα!

ΝΕΑ

Dodge Challenger SRT8 με 24 χιλιόμετρα!

ΝΕΑ

Πριν από 12 χρόνια, κόστισε πάνω από €37.200 το συγκεκριμένο Dodge Challenger SRT8. Τώρα, με μόλις 24 χιλιόμετρα στο κοντέρ, μπορεί να το αποκτήσει κάποιος με €25.000.

Advertisement
Advertisement

Είναι μάλλον λογικό για κάποιον που ψάχνει να αγοράσει ένα μοντέλο της Dodge, να έχει τα μάτια του ανοιχτά για κάποια καλή περίπτωση μεταχειρισμένου, μια και οι διαφορές στις τιμές, είναι χαοτικές. Αυτή τη στιγμή, στην αγορά των ΗΠΑ, ένα καινούργιο Dodge Challenger μπορεί να κοστίσει από €26.000, έως και πάνω από €72.000. Με δεδομένη την ποιότητα αλλά και την τεχνολογία που τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν πάνω τους, κανείς δεν μπορεί να αδικήσει τους υποψήφιους αγοραστές που πριν προβούν σε αγορά καινούργιου, έχουν το νου τους και για κάποιο καλό μεταχειρισμένο.

Advertisement
Advertisement

Όπως το συγκεκριμένο που έχουμε εδώ, με το «καλό» V8 μοτέρ και μόλις 24 χιλιόμετρα στο κοντέρ του! Βλέπετε, ο πρώτος του ιδιοκτήτης, μόλις το αγόρασε το τοποθέτησε σε μια αποθήκη και μάλλον «το ξέχασε» για 12 χρόνια. Μάλιστα, με τον έξτρα εξοπλισμό του, το συγκεκριμένο ως καινούργιο το 2008, κόστιζε πάνω από €40.000. Ο ιδιοκτήτης δηλώνει πως ο έξτρα εξοπλισμός το 2008 είχε κοστίσει πάνω από 5.000 δολάρια, μια και περιελάμβανε ηλεκτρικά καθίσματα, ηλιοροφή, κλιματισμό και cruise control μεταξύ άλλων.

Η εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται στο αυτοκίνητο, φαίνεται ακόμα και από τις φωτογραφίες, όπου διακρίνεται η παντελής έλλειψη χρήσης πάνω στα καθίσματα και στα χειριστήρια, καθώς επίσης και στο γυάλισμα των ζαντών με τις πέντε ακτίνες αλλά και στις κόκκινες δαγκάνες των φρένων πάνω στα –πρακτικά απάτητα- δισκόφρενα. Ο HEMI κινητήρας των 6,1 λίτρων, στην προκειμένη περίπτωση αποδίδει 425 ίππους, τους οποίους «στέλνει» στους τροχούς του πίσω άξονα, ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε μπροστά σε μια τέτοια περίπτωση, μια και πριν από ένα χρόνο, υπήρξε πάλι μια τέτοια περίπτωση με ίδιο αυτοκίνητο (μόνο που ήταν κόκκινο το χρώμα του) με μόλις 18 χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Advertisement