Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Dodge Challenger: Επετειακή έκδοση για τα 50 χρόνια

Ελλάδα 9:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Dodge Challenger: Επετειακή έκδοση για τα 50 χρόνια

ΝΕΑ

Dodge Challenger: Επετειακή έκδοση για τα 50 χρόνια

ΝΕΑ

Το Dodge Challenger έκανε την εμφάνισή του το φθινόπωρο του 1969, και διατέθηκε επίσημα το 1970. Τώρα, η εταιρεία γιορτάζει τη 50η του επέτειο με την κυκλοφορία της έκδοσης Challenger 50th Anniversary Edition.

Advertisement
Advertisement

 

Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει στα επίπεδα εξοπλισμού GT RWD, R/T Shaker, R/T Scat Pack Shaker, και R/T Scat Pack Shaker Widebody, με 70 αντίτυπα από κάθε ένα σε συνολική παραγωγή 1.960 μονάδων. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα Challenger SRT Hellcat και SRT Hellcat Redeye του 2020 θα έχουν το διακριτικό της 50ης επετείου.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση 50th Anniversary Challenger είναι διαθέσιμη στο νέο χρώμα Gold Rush, αλλά και στις αποχρώσεις: Frostbite, Hellraisin, Sinamon Stick, TorRed, F8 Green και Go Mango. Επιπλέον υπάρχει και η επιλογή διχρωμίας με τα παραπάνω χρώματα σε συνδυασμό με μαύρο. Σε μαύρο θα είναι καλυμμένη η οροφή το καπό αλλά και κομμάτι του πόρτ- μπαγκάζ. Το επετειακό Dodge θα έχει ζάντες (ειδικές για το μοντέλο) με ένα ειδικό φινίρισμα που η εταιρεία ονομάζει Gold School.

From the steering wheel to the instrument panel, startup screens, gauge faces, seat backs, door bolsters and floor mats, the 50th Anniversary theme extends into the Challenger’s athletic interior.

Το εσωτερικό της ειδικής έκδοσης έχει μαύρο δέρμα Nappa με πινελιές Alcantara και ραφή σε χρώμα σέπια. Υπάρχουν τμήματα με ίνες άνθρακα σε όλη την καμπίνα. Τα καθίσματα είναι θερμαινόμενα και με εξαερισμό. Το ταμπλό των οργάνων ελέγχου έχει μια ρετρό εμφάνιση με κίτρινο pinstripe γύρω από τα όργανα.

Advertisement

Η Dodge θα ανακοινώσει αργότερα τις προδιαγραφές του κινητήρα (θα είναι μάλλον λίγο κάτω από την κορυφαία έκδοση SRT Hellcat) κιβώτιο ταχυτήτων μηχανικό ή αυτόματο. Κάθε επίπεδο εξοπλισμού (GT RWD, R/T Shaker, R/T Scat Pack Shaker, και R/T Scat Pack Shaker Widebody) θα έχει τον ίδιο κινητήρα και σύστημα μετάδοσης.

Advertisement