Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε την BMW M2 CS να driftάρει (+video)

Ελλάδα 6:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε την BMW M2 CS να driftάρει (+video)

ΝΕΑ

Δείτε την BMW M2 CS να driftάρει (+video)

ΝΕΑ

Η BMW M2 CS είναι ένα μηχάνημα 450 ίππων… καταστροφής ελαστικών, όπως μπορείτε να δείτε στην video της επίσημης παρουσίασής της.

Advertisement
Advertisement

 

Είναι κάποια αυτοκίνητα τα οποία τα περιμένουμε με ανυπομονησία για διαφορετικούς λόγους. Κάποια για την τεχνολογία που εφαρμόζουν, για τις οικολογικές λύσεις που προτείνουν, για την άνεση που προσφέρουν και φυσικά κάποια άλλα για τις επιδόσεις και την οδηγική ευχαρίστηση. Ένα από αυτά είναι και η BMW M2 CS, που είναι και το κύκνειο άσμα της 2-Series Coupe πριν τελειώσει η παραγωγή της.

Advertisement
Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να μετρήσετε τα χρήματά σας και να μαζέψετε 95.000 ευρώ στην Γερμανία (στην Ελληνική αγορά η M2 Competition 410 ίππων πωλείται 83.750 ευρώ) για να αποκτήσετε ένα instant classic (ένα αυτοκίνητο που θα γίνει άμεσα συλλεκτικό). Η BMW M2 CS έχει 3.0-λίτρων, εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα 450 ίππων και ροπή 550 Nm, η οποία μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι ταχυτήτων. Παρόλα αυτά, αν δεν σας αρέσει η διαδικασία αλλαγής ταχυτήτων, τότε μπορείτε να πάρετε το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων.

Advertisement

Η απόδοση είναι πραγματικά εξαιρετική, με την M2 CS να χρειάζεται μόλις 4 δευτερόλεπτα για να φτάσει από το 0-100 χλμ. Πηγαίνετε για το DCT και κοιτάτε 3,8 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα και στις δύο περιπτώσεις είναι 280 χλμ. Η παρουσίασή της αναμένεται το επόμενο έτος, καθώς η παραγωγή προγραμματίζεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020. Προς το παρόν δείτε την να driftάρει στο επίσημο video παρουσίασης.

 

Advertisement