Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε που πάρκαρε ο άνθρωπος

Ελλάδα 7:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε που πάρκαρε ο άνθρωπος

ΝΕΑ

Δείτε που πάρκαρε ο άνθρωπος

ΝΕΑ

Είναι να απορεί κανείς με ορισμένους, όπως με τον συγκεκριμένο οδηγό που πάρκαρε στο σημείο που βλέπετε και λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία Συντάγματος.

Advertisement
Advertisement

Ακόμη και στη φωτογραφία ένας πεζός κοιτά με απορία το παρκαρισμένο Polo πάνω στη διάβαση πεζών και πάνω στη ράμπα αναπήρων.

Το συμβάν καταγράφηκε πρόσφατα στο τέλος της λεωφόρου Σταδίου, στην Πλατεία Συντάγματος. Σε ένα από τα σημεία όπου καθημερινά περνούν χιλιάδες αυτοκίνητα και πεζοί.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που ο συγκεκριμένος οδηγός παράτησε το αυτοκίνητό του σε αυτό το σημείο είναι αδικαιολόγητος. Ακόμη και αν υπήρξε θέμα υγείας υπάρχει λίγα μέτρα πιο κάτω ένα πιο φαρδύ σημείο.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, αν δείτε το… παρκάρισμα είναι μάλλον εσκεμμένο αφού έχει γίνει προσεκτικά πάνω στη ράμπα και πολύ κοντά στα κολονάκια. Επίσης, θα έχετε παρατηρήσει πως έχει κοπεί κλήση και πως έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας.

Δε γνωρίζουμε τη συνέχεια, αλλά κανονικά θα πρέπει να το σήκωσε και γερανός ώστε ο θρασύς οδηγός να πληρώσει τη λυπητερή και την επόμενη φορά να το ξανασκεφτεί πριν παρκάρει… όπου του καπνίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κλάρκ «σηκώνει» χειρουργικά μία Mercedes (+video)
Πόσες… ώρες χρειάζεται το παρκάρισμα ενός Citroen Ami; (+video)
Παρκάρισμα για βραβείο…