Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δυο Jeep ανεβαίνουν στο βάθρο…

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυο Jeep ανεβαίνουν στο βάθρο…

ΝΕΑ

Δυο Jeep ανεβαίνουν στο βάθρο…

ΝΕΑ

Οι οδηγοί των SUV και 4Χ4 στη Γερμανία, ψήφισαν τα καλύτερα οχήματα ελεύθερου χρόνου και ανέβασαν τα Renegade και Wrangler της Jeep στο βάθρο για μία ακόμα χρονιά ανάμεσα σε 170 διαγωνιζόμενα οχήματα από 10 κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η σημαντική ψηφοφορία έγινε ανάμεσα όχι σε απλούς αναγνώστες αλλά στους οδηγούς SUV και τετρακίνητων οχημάτων του εξειδικευμένου περιοδικού Auto Bild allrad, οι οποίοι, βασιζόμενοι στην εμπειρία τους κλήθηκαν να αναδείξουν τα καλύτερα οχήματα της κλάσης.

Το Jeep Renegade πέτυχε το απόλυτο ρεκόρ και βρέθηκε στο Top 3 των επιλογών των οδηγών για Off Road και SUV οχήματα μέχρι 30.000 ευρώ, για τρίτη μάλιστα συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύοντας ότι οι ικανότητες του, εντός και εκτός δρόμου, αλλά και ο αναλλοίωτος Jeep χαρακτήρας του συνεχίζουν να προσελκύουν τους χρήστες.

Advertisement
Advertisement

Στην ίδια ψηφοφορία, του περιοδικού Auto Bild Allrad, το εμβληματικό Jeep Wrangler, ο πραγματικός απόγονος του πρώτου Jeep, Willys-Overland MB του 1941, κατέκτησε την πρώτη θέση στα τετρακίνητα από 30.000 έως 50.000 ευρώ.

Να σημειώσουμε πως στην Ελλάδα υπάρχει το πρόγραμμα Jeep Value, το οποίο εξασφαλίζει εγγυημένη επαναγορά από την Jeep σε προσυμφωνημένη τιμή και για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, σε περίπτωση που οι πελάτες θέλουν απλά να το επιστρέψουν ή να το ανταλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο.

Το Jeep Value παρέχεται άσχετα από τον τρόπο αγοράς του αυτοκινήτου – μετρητά ή χρηματοδότηση – συνδυάζεται με όλα τα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα της Jeep και εξασφαλίζει στον κάτοχο, τιμή επαναγοράς που ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο που ισχύει σήμερα στο ελεύθερο εμπόριο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης: Πήραμε τα βουνά με Jeep Renegade