Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δίνει… πόνο η Novitec με την δική της Lamborghini Huracan Performante

Ελλάδα 13:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δίνει… πόνο η Novitec με την δική της Lamborghini Huracan Performante

ΝΕΑ

Δίνει… πόνο η Novitec με την δική της Lamborghini Huracan Performante

ΝΕΑ

Η Novitec βελτιώνει την κορυφαία Lamborghini Huracan Performante και κάνει το υπεραυτοκίνητο της ιταλικής εταιρίας ακόμη πιο ποθητό από όσο είναι ήδη χωρίς παράλληλα να επέμβει δραστικά στην εντυπωσιακή του εμφάνισή. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τους Γερμανούς όλες οι βελτιώσεις και προσθήκες στις οποίες προχώρησαν για την Huracan Performante είχαν σαν στόχο την μέγιστη λειτουργικότητα. Όλο το αεροδυναμικό ανθρακονημάτινο πακέτο που ετοίμασε η Novitec για το υπεραυτοκίνητο της Lamborghini έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί με την βοήθεια αεροδυναμικής σήραγγας και δεν βρίσκεται εκεί απλά για το φαίνεσθαι αλλά για να βελτιώσει περαιτέρω την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις υψηλές ταχύτητες.

lamborghini-huracan-performante-novitec-640

Αλλαγές βλέπουμε στον εμπρός προφυλακτήρα με την προσθήκη μεγαλύτερων εκτροπέων αέρα στους ακραίους αεραγωγούς, μεγαλύτερο σπόιλερ αλλά και νέο καπό με αεραγωγούς. Οι αλλαγές συνεχίζονται στις ποδιές και τους καθρέπτες και δεν σταματούν ούτε στον διάχυτη και την μεγάλη πίσω αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

lamborghini-huracan-performante-novitec-640-4
.
Αλλαγές έχουμε και στον τομέα του V10 κινητήρα των 630 ίππων με την Novitec να έχει σε εξέλιξη ένα ολοκληρωμένο πακέτο απόδοσης. Προς το παρόν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια νέα εξάτμιση κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι ή μία από ακόμη ελαφρύτερο Inconel. Και οι δύο συνοδεύονται απο τον απαραίτητο αναπρογραμματισμό της κεντρικής μονάδας ελέγχου.

lamborghini-huracan-performante-novitec-640-3

Μικρές αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση με χαμήλωμα της Huracan κατά 35 χλστ. Και εδώ φυσικά ο πελάτης έχει περισσότερες επιλογές, όπως ένα πλήρες σετ κάτι που ισχύει και για το εσωτερικό της Huracan. Το πάκετο της γερμανικής εταιρίας βελτιώσεων ολοκληρώνεται από τους εντυπωσιακούς τροχούς με διάσταση 20 και 21 ίντσες εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Advertisement

lamborghini-huracan-performante-novitec-640-2