Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με δυναμική σχεδίαση το νέο Suzuki Swift

Ελλάδα 17:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με δυναμική σχεδίαση το νέο Suzuki Swift

ΝΕΑ

Με δυναμική σχεδίαση το νέο Suzuki Swift

ΝΕΑ

Ακόμη μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που μας δείχνει την επόμενη γενιά του Suzuki Swift, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Το λανσάρισμα του νέου Suzuki Swift έχει προγραμματιστεί για τα μέσα του 2017, με την επίσημη παρουσίασή του να αναμένεται τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης. Το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές εικόνες χαμηλής ανάλυσης, που μας δείχνουν τις σχεδιαστικές γραμμές του μοντέλου, με την τελευταία από αυτές να αποκαλύπτει πλήρως το εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου. Θετικά σχόλια αποσπά η μεγάλη μάσκα του αυτοκινήτου, αλλά και τα δυναμικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα.

Το μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα του νέου Baleno και σε επίπεδο διαστάσεων περιμένουμε να κρατήσει τα compact χαρακτηριστικά του (το μήκος του δε θα ξεπερνά τα 3,8 μέτρα). Η γκάμα των κινητήρων του θα περιλαμβάνει τον 1.200άρη Dualjet ατμοσφαιρικό κινητήρα και το τρικύλινδρο turbo 1.000άρι μοτέρ που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία. Παράλληλα, η έκδοση «Swift sport» θα εξοπλιστεί με τον υπετροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λτ. με απόδοση 140 ίππων και 220 Nm ροπής, που έχουμε συναντήσει στο νέο Suzuki Vitara.

Advertisement
Advertisement