Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hertz: Δυναμική παρουσία με στόλο Van & μηχανημάτων έργου

Ελλάδα 16:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hertz: Δυναμική παρουσία με στόλο Van & μηχανημάτων έργου

ΝΕΑ

Hertz: Δυναμική παρουσία με στόλο Van & μηχανημάτων έργου

ΝΕΑ

Δυναμική ήταν η παρουσία της Autohellas Hertz στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου, Cargo Truck & Van Expo 2019 που έγινε στο Metropolitan Expo, γεγονός που επιβεβαίωσε την κυρίαρχη θέση που κατέχει η εταιρεία στον τομέα της Βραχυχρόνιας και Μακροχρόνιας μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια της Έκθεσης, η εταιρεία παρουσίασε «επί το έργο» τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις AdVANtage , Rent a Van, και Ενοικίασης Μηχανημάτων. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν αποτελεσματικότητα και γρήγορη διαχείριση μεταφορών & logistics στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς:

• Η υπηρεσία AdVANtage, δίνει το πλεονέκτημα στις εταιρείες για ακόμη καλύτερη οργάνωση και τις απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων καθώς περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών, πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.

• Η υπηρεσία Rent a Van καινοτομεί προσφέροντας ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ. έως 3,5 τόνους και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης, καθώς και για ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.

Advertisement
Advertisement

• Η εξειδικευμένη υπηρεσία Ενοικίασης Μηχανημάτων, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις μισθώσεις εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας για μίσθωση -από 1 ημέρα έως 5 χρόνια- η Hertz την καλύπτει μέσω των ειδικών ευέλικτων προγραμμάτων της με αξιόπιστα μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών.

Να τονίσουμε ότι στον τομέα των ελαφρών φορτηγών η Autohellas διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο οχημάτων Van, ενώ το 2020 ολοκληρώνεται η πρώτη του φάση τριετούς επενδυτικού προγράμματος ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής της παρουσίας στον χώρο του επαγγελματικού οχήματος.