Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διεθνής διάκριση για το Navara NP300 (video)

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διεθνής διάκριση για το Navara NP300 (video)

ΝΕΑ

Διεθνής διάκριση για το Navara NP300 (video)

ΝΕΑ

Το νέο Nissan Navara NP300 κατέκτησε το βραβείο «International Pick-up» για το 2016, σε τελετή που έλαβε χώρα στη Λυών της Γαλλίας. Το ιαπωνικό μοντέλο επικράτησε σκληρού ανταγωνισμού καθώς επιβλήθηκε μοντέλων όπως τα Mitsubishi L200 και Ford Ranger.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Η κριτική επιτροπή του θεσμού επαίνεσε τόσο για εντός αλλά και τις εκτός δρόμου ικανότητές του, τις επιδόσεις του κινητήρα του αλλά και τις δυνατότητες του ωφέλιμου φορτίου του. Κριτήρια αποτέλεσαν ακόμα η απόδοσή του στο δρόμο καθώς και το value for money. Όλα τα pick-up που συμμετείχαν στις δοκιμασίες, εξετάστηκαν και ως προς το έργο που προσφέρουν, περιλαμβανομένων και των ελκτικών δυνατοτήτων τους.

Σύμφωνα με τη Nissan, «το στιβαρό πλαίσιο του νέου μοντέλου εισάγει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης τη ολοκαίνουργιας πίσω ανάρτησης πέντε συνδέσμων στην έκδοση Double Cab, καθώς και μια ευμεγέθη καρότσα φόρτωσης, που είναι 67 χιλιοστά μακρύτερη από το προηγούμενο μοντέλο».

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα εξοπλίζεται από τεχνολογικές λύσεις όπως τα συστήματα Around View Monitor (AVM) και Forward Emergency Braking (FEB), που αποτελούν συμμάχους… ασφαλείας για το NP300 Navara.

NavaraNP300-award640

Ο Philippe Guérin-Boutaud, Αντιπρόεδρος της Nissan LCV BU, δήλωσε: «Αυτό το σημαντικό βραβείο για τη Nissan, μας επιτρέπει να γιορτάσουμε τα 80 χρόνια εμπειρίας μας στα pick-up. Οι αυστηρές δοκιμές του International Pick-up of the Year, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τον σκληροτράχηλο αλλά και καινοτόμο χαρακτήρα του νέου Navara».

Advertisement

Η παραγωγή του νέου NP300 Navara ξεκίνησε πρόσφατα, στις υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της ιαπωνικής μάρκας στην Βαρκελώνη, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2016.

Δείτε στο video που ακολουθεί πως «γεννιέται» το Navara NP300, καθώς και λεπτομέρειες για την παραγωγή και την πορεία του…

Advertisement