Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διέρρευσαν εικόνες της Alfa Romeo Giulia (upd)

Ελλάδα 12:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διέρρευσαν εικόνες της Alfa Romeo Giulia (upd)

ΝΕΑ

Διέρρευσαν εικόνες της Alfa Romeo Giulia (upd)

ΝΕΑ

Μπορεί τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου της Alfa Romeo να είναι μερικές ώρες μακριά, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν φωτογραφίες του στο διαδίκτυο!

Advertisement
Advertisement

ΤΩΝ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ/ΑΚΗ ΤΕΜΠΕΡΙΔΗ

Αν κρίνουμε από την εικόνα αυτή, έπεσε μέσα καθώς είναι εμφανής ο σπορ χαρακτήρας του μοντέλου. Από τη συγκεκριμένη οπτική γωνία, φαίνεται η διπλή απόληξη εξατμίσεων στο δεξί άκρο του πίσω προφυλακτήρα, η ύπαρξη διαχύτη αλλά και μικρής αεροτομής.

Οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι από το χώρο της παρουσίασης και είναι εντελώς ερασιτεχνικές – πιθανόν εσκεμμένα. Δεν είναι απίθανο να διέρρευσαν από την ίδια την εταιρία για να γίνει viral η είδηση, μόλις 24 ώρες πριν την παρουσίαση.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε, η πρώτη Giulia που θα αντικρύσει το κοινό είναι κόκκινη, όπως γράψαμε χθες, και μοιάζει στο πλάι με 3άρα BMW, όπως επίσης διαβάσατε στο NewsAuto. Η συγκεκριμένη έκδοση φαίνεται να είναι η κορυφαία Quadrifoglio Verde και πρέπει να κρύβει πάνω από 500 άλογα. Μιλάμε για έναν τρίλιτρο V6 biturbo, αντίστοιχο με τον made in Maranello κινητήρα της Maserati, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στη μελλοντική μεσαία Alfa για να κατατροπώσει την BMW M3 αλλά και την AMG έκδοση της C-Class.

Πριν σας δώσουμε ραντεβού για αύριο μετά τις 18:00 να πούμε ότι σύμφωνα με το ιταλικό site Omniauto, το όνομα Giulia κατατέθηκε στις 9/6/2015 στο OHIM (Office for Harmonization in the Internal Market), το γραφείο δηλαδή πιστοποίησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το τσεκάραμε και πράγματι υπάρχει υπό την κηδεμονία της FCA Italy Spa. Καλή επανεκκίνηση Alfa Romeo!

Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site για περισσότερες λεπτομέρειες και εικόνες της Giulia.

Advertisement