Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διέλυσε τη Lamborghini Huracan του και έφυγε!

Ελλάδα 9:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διέλυσε τη Lamborghini Huracan του και έφυγε!

ΝΕΑ

Διέλυσε τη Lamborghini Huracan του και έφυγε!

ΝΕΑ

Ένα αλλόκοτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν κάποιος τράκαρε με μία Huracan και την παράτησε.

Advertisement
Advertisement

Είναι σπάνιο να δεις μία Lamborghini Huracan στον δρόμο. Ακόμα και αν δεν τη δεις, δύσκολα θα παραλείψεις τον εθιστικό V10 κινητήρα της. Κάποιος στην Αγγλία, μάλλον τράβηξε λίγο παραπάνω την προσοχή της αστυνομίας πάνω του, καταλήγοντας να τρακάρει μία λευκή Huracan LP610-4, πριν φύγει τρέχοντας.

Ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί εντελώς η υπόθεση και η αστυνομία ερευνά το περιστατικό. Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν βέβαια, μας δίνουν μία εικόνα του ατυχήματος. Από αυτές, φαίνεται πως η Lamborghini συγκρούστηκε μετωπικά με τη μπαριέρα, έχοντας προηγουμένως χτυπήσει κάπου στο πίσω μέρος.

Ο πίσω δεξιά τροχός έφυγε εντελώς, ενώ ο διαχύτης και το χαμηλό μέρος του πίσω προφυλακτήρα διαλύθηκαν. Βάσει των σημείων που έχουν υποστεί ζημιά, το πιθανότερο είναι ο κινητήρας και το σύστημα μετάδοσης να μην έχουν… γλιτώσει.

Advertisement
Advertisement

Για κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο οδηγός δεν έχασε καθόλου χρόνο μετά το ατύχημα και έφυγε τρέχοντας. Η Αστυνομία του Τσέστερφιλντ κατάφερε μετά από έρευνα να καταλήξει σε δύο άτομα τα οποία είναι ύποπτα για οδηγικές παραβιάσεις, αλλά ακόμα δεν έχουν κατηγορηθεί.

Εξακολουθεί να μην είναι ξεκάθαρο γιατί ο οδηγός ένιωσε την ανάγκη να εγκαταλείψει το σημείο του ατυχήματος και την Huracan. Είναι πιθανό η αστυνομία να τον ακολουθούσε πριν τη σύγκρουση, ενώ δεν γνωρίζουμε αν η Lamborghini ήταν καν δική του.

Κάποιος, κάπου σίγουρα την «κλαίει» πάντως, διότι το κόστος της επισκευής της πρέπει να ισούται με την αγορά ενός καινούριου συμβατικού.