Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διακριτική ανανέωση για τη Chevrolet Camaro

Ελλάδα 0:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακριτική ανανέωση για τη Chevrolet Camaro

ΝΕΑ

Διακριτική ανανέωση για τη Chevrolet Camaro

ΝΕΑ

Η Chevrolet προετοιμάζει μια σειρά διακριτικών αναβαθμίσεων για την Camaro προκειμένου να τονίσει το εμπορικό ενδιαφέρον του διάσημου pony car.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο διάσημα η Chevrolet έχει προβεί σε αρκετές προωθητικές κινήσεις προκειμένου να υποστηρίξει την Camaro που βλέπει την δημοτικότητά της να μειώνεται σε σχέση με περασμένες δεκαετίες. Σε αυτό το πλαίσιο η Chevrolet ανακοίνωσε μια σειρά αναβαθμίσεων του μοντέλου οι οποίες αναμένεται να είναι διαθέσιμες σε λίγους μήνες από σήμερα.

Δεν μιλάμε για κάποιο άμεσα αντιληπτό facelift όπως αυτό της περασμένης χρονιάς αλλά κυρίως για ενίσχυση του εξοπλισμού και την ανανέωση της διαθέσιμης χρωματικής παλέτας. Σε ότι αφορά το τελευταίο η Chevrolet αναφέρει την αντικατάσταση της κλασικής κόκκινης επίστρωσης με μια νέα που ονομάζει Wild Cherry καθώς και την διακοπή του μεταλλικού πράσινου.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό η σημαντικότερη αλλαγή αφορά την αναβάθμιση του συστήματος πολυμέσων το οποίο πλέον θα υποστηρίζει επαγωγική φόρτιση του κινητού τηλεφώνουν καθώς και την ασύρματη σύζευξη του με τις πλατφόρμες Android Auto και Apple CarPlay.

Οι διαθέσιμοι κινητήρες παραμένουν ως είχαν, ξεκινώντας από ένα 2λιτρο turbo με 280 ίππους και τον 3.6 V6 με 340 ίππους για να φθάσουν έως τον 6.2 V8 της Camaro SS με 460 ίππους με κορυφαία έκδοση την ZL1 με την υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή του ίδιου κινητήρα και 660 ίππους. Ωστόσο πλέον η Camaro SS και η 1LE Track Performance Package θα μπορούν να εφοδιάζονται και με αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων καθώς έως σήμερα συνδυάζονταν μόνο με χειροκίνητο εξάρι κιβώτιο.