Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διακρίσεις για το C4 Cactus

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακρίσεις για το C4 Cactus

ΝΕΑ

Διακρίσεις για το C4 Cactus

ΝΕΑ

Το «στοίχημα» του ιδιαίτερου C4 Cactus φαίνεται πως βγαίνει στη Citroen, με το νέο της μοντέλο να λαμβάνει εκτός από την αποδοχή του κοινού και μία σειρά διακρίσεων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στη λίστα αυτή προστίθεται η βράβευση του από το Μουσείο Επιστήμης και Βιομηχανίας του Παρισιού. Το βραβείο «Etoile du Design» (Αστέρι Σχεδιασμού) εξασφάλισε, εκτός των άλλων, την παρουσία του μοντέλου της γαλλικής φίρμας στο συγκεκριμένο μουσείο δίπλα σε βιομηχανικά προϊόντα που κέρδισαν στο παρελθόν αυτή την ξεχωριστή αναγνώριση.

Έχοντας ξεκινήσει το 1999, ο διαγωνισμός «Observeur du Design», είναι ανοικτός στις εταιρείες και τους σχεδιαστές βιομηχανικών προϊόντων και εστιάζει στις προτάσεις που διακρίνονται για το πρωτοποριακό τους design. Το C4 Cactus θα εκτεθεί στο μουσείο, επιδεικνύοντας στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει: όπως τα ρηξικέλευθα Airbumps που συμβάλουν στην προστασία του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Της συγκεκριμένης βράβευσης έχουν προηγηθεί τα βραβεία «Hatchback of the Year» του περιοδικού TopGear, «Best Crossover για το 2014» του θεσμού Next Green Car Awards, καθώς το γερμανικό βραβείο σχεδιασμού RedDot.

Τέλος το μοντέλο της Citroen βρίσκεται στην τελική 7αδα των αυτοκινήτων που θα διεκδικήσουν το τίτλο «Car Of The Year» για το 2015. Δείτε τους αντιπάλους του πατώντας εδώ.