Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διάκριση συνδεσιμότητας για Audi

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάκριση συνδεσιμότητας για Audi

ΝΕΑ

Διάκριση συνδεσιμότητας για Audi

ΝΕΑ

H γερμανική μάρκα πρώτευσε σε πέντε κατηγορίες στα Connectivity Awards 2014, που έγιναν σε συνεργασία με τα γερμανικά περιοδικά AMuS & CHIP, με τη συμμετοχή 42.500 αναγνωστών!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στα βραβεία αυτά που συναγωνίστηκαν αυτοκινητοβιομηχανίες, κατασκευαστές smartphones, προμηθευτές κυψελοειδών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εταιρίες λογισμικού, η Audi κέρδισε στις κατηγορίες “Πλοήγησης”, “Τηλεφωνίας”, “Πολυμέσων” και “Σύνδεσης των αυτοκινήτων μεταξύ τους”.

Οι τεχνολογίες στις οποίες κέρδισε η μάρκα από το Ίνγκολσταντ ήταν το “Audi MMI navigation plus system”, το “Audi phone box”, το “Bang & Olufsen System” του S3 και το πρότυπο “LTE ασύρματης επικοινωνίας”. Στην κατηγορία “Connected Cars”, οι αναγνώστες ψήφισαν το νέο TT σαν το καλύτερα συνδεδεμένο αυτοκίνητο. Στοιχείο για το οποίο το συγκεκριμένο μοντέλο ξεχωρίζει, είναι το εικονικό πιλοτήριο του που συνδυάζει το ταμπλό οργάνων και την οθόνη ΜΜΙ σε μια κεντρική, ψηφιακή μονάδα και θέτει νέα πρότυπα με δυναμική κίνηση και ακριβή γραφικά.

Advertisement
Advertisement

Εκ μέρους της Audi AG, μίλησε για αυτές τις διακρίσεις ο Dr. Ulrich Hackenberg, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος τεχνολογικής ανάπτυξης: «Πιστεύουμε ότι η συνδεσιμότητα είναι μια νέα τάση και θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Χρησιμοποιούμε το Audi connect για να συνδέουμε τα αυτοκίνητά μας με το περιβάλλον τους – με τον οδηγό, το internet, καθώς και με άλλα οχήματα“.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγάρδη στις 27 Σεπτεμβρίου.