Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαγωνισμός σχεδίου για παιδιά από τη Rolls-Royce

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαγωνισμός σχεδίου για παιδιά από τη Rolls-Royce

ΝΕΑ

Διαγωνισμός σχεδίου για παιδιά από τη Rolls-Royce

ΝΕΑ

Αν τα σκίτσα της FCA δεν ταιριάζουν και τόσο στα προσωπικά γούστα σας, είστε τυχεροί δεδομένου ότι η Rolls-Royce έχει ξεκινήσει τη δική της πρόκληση-πρόσκληση σε επίπεδο σχεδίασης, κυρίως για παιδιά και νέους.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα ανοιχτό διαγωνισμό Young Designer, ο οποίος έχει ως σκοπό να “παρέχει σε γονείς και παιδιά με ευπρόσδεκτη απόσπαση της προσοχής κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας έκρηξης του κορονοϊού”.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών και τους ζητάει να σχεδιάσουν την ονειρεμένη τους Rolls-Royce για το μέλλον. Εκτός από αυτό, η πρόκληση είναι αρκετά ανοιχτή, καθώς η εταιρεία θέλει τα παιδιά να αφήσουν τη φαντασία τους να τρέξει όσο το δυνατό περισσότερο. Μόλις τελειώσει ο σχεδιασμός τους, οι χρήστες απλώς επισκέπτονται το Rolls-RoyceYoungDesignerCompetition.com και ανεβάζουν τη σχετική φωτογραφία καθώς και πληροφορίες επικοινωνίας όπως επίσης και κάποιες που αφορούν το σκίτσο τους.

Η ομάδα σχεδιασμού της Rolls-Royce θα κρίνει τις συμμετοχές και θα επιλέξει έναν νικητή. Αυτός θα λάβει μια επαγγελματική απεικόνιση του σχεδιασμού του – παρόμοια με το Crabmobile που βλέπουμε εδώ κερδίζοντας ένα ταξίδι με οδηγό και το φίλο τους με μια Rolls-Royce Phantom την πρώτη ημέρα επιστροφής τους στο σχολείο. Οι υποψήφιοι θα πάρουν μάλιστα και ένα υπογεγραμμένο πιστοποιητικό από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Rolls-Royce Torsten Müller-Ötvös.

Advertisement
Advertisement

Ενώ ο διαγωνισμός είναι παγκόσμιος, υπάρχει ένα επιπλέον βραβείο για τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου. Ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει ένα επιπλέον ταξίδι με Rolls-Royce και το σχολείο του θα λάβει ένα ηλεκτρικό car kit Greenpower που θα δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής στο Challenge Greenpower, πρόκειται για το νούμερο ένα αγώνα που αφορά στα σχολεία σε ολόκληρη τη Βρετανία».

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από τώρα έως τις 18 Μαΐου και επιτρέπονται όσο το δυνατό περισσότερες καταχωρίσεις. Η Rolls-Royce αναφέρει ότι η συγκεκριμένη πρόκληση-πρόσκληση έχει ως στόχο να «τονώσει το ταλέντο σχεδιασμού, να εμπνεύσει το μεγαλείο της δημιουργίας και να προσφέρει μια ευπρόσδεκτη απόσπαση της προσοχής από τα περιοριστικά μέτρα και την κοινωνική απομάκρυνση που επιβάλλεται σχεδόν σε όλες τις χώρες του πλανήτη».