Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν θα υπάρξει ηλεκτρική BMW X2

Ελλάδα 11:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν θα υπάρξει ηλεκτρική BMW X2

ΝΕΑ

Δεν θα υπάρξει ηλεκτρική BMW X2

ΝΕΑ

Οι «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες που πρόσφατα κυκλοφόρησαν, μάλλον αφορούν δοκιμές άλλων τεχνολογιών της BMW γενικότερα και όχι στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της X2.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πηγές που έχουν κατ’ επανάληψη επιβεβαιωθεί, η BMW δεν έχει στα πλάνα της έκδοση της X2 αμιγώς ηλεκτρική. Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου που έχει σήμανση δοκιμών ηλεκτρικής έκδοσης, μπορεί να μας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα και απλά να αφορούν κάποια υβριδική έκδοση του μοντέλου ή απλά να χρησιμοποιείται για την εξέλιξη άλλων επιμέρους τεχνολογιών.

Advertisement
Advertisement

Το πιθανότερο σενάριο φαίνεται να είναι αυτό που αφορά την Plug-In υβριδική έκδοση της X2, η οποία θα «μοιράζεται» τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη της X1 xDrive 25e. Αυτό σημαίνει πως ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα είναι ο τρικύλινδρος turbo των 1,5 λίτρων και θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα από τον οποίο θα παίρνουν κίνηση οι πίσω τροχοί. Η συνολική αποδιδόμενη ισχύς, φτάνει τους 220 ίππους, με μέγιστη τιμή ροπής τα 39,3 kgm. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της Χ2 που δεν έχει εγκριθεί, θα είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική επιλογή στη γκάμα της επόμενης Χ1.