Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν πιστεύει στα ιπτάμενα αυτοκίνητα ο Elon Musk

Ελλάδα 4:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν πιστεύει στα ιπτάμενα αυτοκίνητα ο Elon Musk

ΝΕΑ

Δεν πιστεύει στα ιπτάμενα αυτοκίνητα ο Elon Musk

ΝΕΑ

Μπορεί να προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο μέσω της εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων που ονόμασε Tesla και των διαφόρων τεχνολογιών που αναπτύσσουν παρακλάδια της, μπορεί ακόμα και να κάνει βήματα στο… διάστημα με την Space X αλλά δεν πιστεύει στα ιπτάμενα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο λόγος φυσικά για τον πολυμήχανο Elon Musk που παρότι είναι γνωστός για την ικανότητά του να «βλέπει» στο μέλλον, δεν τάσσεται υπέρ της συγκεκριμένης λύσης. Τουλάχιστον όχι στις δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο cnet.com.

«Θα υπάρχουν εκατομμύρια τέτοια να πετούν τριγύρω και αναπόφευκτα κάποιος δεν θα κάνει καλό σέρβις και το δικό του αυτοκίνητο/αεροπλάνο θα πέσει και θα γίνει γκιλοτίνα για κάποιον ανυποψίαστο», φέρεται να είπε στο πλαίσιο της παρουσίασης των πλάνων ενός άλλου εγχειρήματός του, του Hyperloop, το οποίο ετοιμάζει μία άλλη εταιρεία του, η Boring Company!

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα ο Αμερικανός αναμένεται να έχει μία live on line παρουσίαση του όλου εγχειρήματος την προσεχή Πέμπτη 24 Μαΐου, όπου υποσχέθηκε πως θα απαντήσει και σε ερωτήσεις του κοινού.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, η συζήτηση να πάει και στα ιπτάμενα αυτοκίνητα…

DeLorean-Aerospace-DR-7-b640short