Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν ήταν… μοναδική η 5-95 Zagato

Ελλάδα 8:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν ήταν… μοναδική η 5-95 Zagato

ΝΕΑ

Δεν ήταν… μοναδική η 5-95 Zagato

ΝΕΑ

Όταν η Lamborghini ανακοίνωνε τη συνεργασία της με το σχεδιαστικό οίκο Zagato πάνω στο project “5-95”, τονιζόταν πως είχαμε να κάνουμε με ένα one-off μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ένα μοναδικό στο είδος του όχημα, κατασκευασμένο με τη συμβολή του σχεδιαστικού οίκου από το Μιλάνο, για ένα… ξεχωριστό πελάτη της μάρκας από τη Σάντ’ Άγκατα, συλλέκτη και κάτοχο πολλών μοντέλων της, εν ονόματι Albert Spiess.

Advertisement
Advertisement

Μετά όμως από την εμφάνιση της στη λίμνη του Κόμο και το περίφημο Concours d’Elegance, όπου τράβηξε όλα τα βλέμματα, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες. Αυτές πλέον επιβεβαιώνονται αφού το βασισμένο στη Gallardo supercar απέκτησε και… αδερφάκι. Σε χτυπητό κίτρινο χρώμα, με τον γνωστό V1o ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 5.2lt και απόδοσης 570 PS κάτω από το καπό.

Για έναν ακόμα… ξεχωριστό πελάτη, μόνο που καθώς είναι δεδομένο πως τέτοιοι υπάρχουν πολλοί στο πελατολόγιο της Lamborghini, δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλες 5-95 Zagato στο μέλλον.

Advertisement

Δείτε video από την παρθενική εμφάνιση της Lamborghini 5-95 Zagato, στο Concours d’Elegance του Κόμο και διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή, πατώντας εδώ.

Advertisement