Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το δάγκωμα της… Cobra

Ελλάδα 22:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το δάγκωμα της… Cobra

ΝΕΑ

Το δάγκωμα της… Cobra

ΝΕΑ

Καθώς οι τιμές της Shelby Cobra αυξήθηκαν στη στρατόσφαιρα, εταιρίες όπως η Superformance έφτασαν με αντίγραφα να παρέχουν στους οδηγούς τα ίδια επίπεδα απόδοσης σε ένα πολύ πιο οικονομικό κόστος. Το τελευταίο Superformance MkIII μπορεί να προσφέρει στους πελάτες ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα από το πρωτότυπο, κερδίζοντας τον τίτλο του ταχύτερου Cobra στον κόσμο με 324 km/h.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο ιδιοκτήτης Ted Taormina ονομάζει Italian Job το Supercarance MkIII αφού φέρει κόκκινες, λευκές και πράσινες λωρίδες στο σώμα σαν μια αναγνώριση της σημαίας της χώρας. Οι πελάτες της Superformance προσαρμόζουν συχνά τα roadster στο προσωπικό στιλ, ενώ υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία τροποποιήσεων. Κάτω από το εντυπωσιακό κορμί, υπάρχει ένας Shelby V8 βενζινοκινητήρας που αποδίδει 690 ίππους και 96.9 kgm ροπής!

Για βελτιωμένη αεροδυναμική, υπάρχει μπροστινή αεροτομή και άλλα βοηθήματα για επιπλέον κάθετη δύναμη καθώς και ένας διαχύτης στο πίσω μέρος. Υπάρχουν επίσης πάνελ αλουμινίου που σφραγίζουν την κάτω πλευρά του οχήματος ως ένας τρόπος βελτίωσης της σταθερότητας. Μια προσαρμοσμένη ειδική ρύθμιση για ελατήρια και αμορτισέρ συμβάλλουν στην αποτελεσματική επιτάχυνση χωρίς απώλειες αλλά και σε μια συμπεριφορά στο δρόμο αντάξια της ιπποδύναμης.

Advertisement
Advertisement

Superformance-mkiii-tsiro-640Superformance-mkiii-back-tsiro-640