Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Cybertruck για όλες τις δουλειές

Ελλάδα 23:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Cybertruck για όλες τις δουλειές

ΝΕΑ

Cybertruck για όλες τις δουλειές

ΝΕΑ

Η Tesla αναζητά έκταση για να δημιουργήσει άλλο ένα Gigafactory και ο κόσμος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Cybetruck σε κάθε λογής ρόλο στην καθημερινότητα.

Advertisement
Advertisement

Η προοπτική των πωλήσεων για το Cybetruck, χάρη στην αφοπλιστική πρόταση από τον ίδιο τον Elon Musk για παραγγελία με προκαταβολή μόλις 100 δολάρια (€91), αναμένεται σύντομα να ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο. Η ευρεία κυκλοφορία του μοντέλου αρχικά από ιδιώτες, δεν αποκλείεται να φέρει έντονο ενδιαφέρον και από πολλούς οργανισμούς και εταιρείες, για να εντάξουν στους στόλους των οχημάτων του κάποια Cybertrucks για την εξυπηρέτηση των εκάστοτε αναγκών.

Advertisement
Advertisement

Με αυτό το γνώμονα, η Lease Fletcher παρουσίασε κάποια πολύ (και κάποια λιγότερο) πειστικά ψηφιακά σκίτσα, που δείχνουν το νεότερο μοντέλο της Tesla σε πολύ γνώριμους σε όλους μας ρόλους. Περιπολικό, ασθενοφόρο, ταξί, οδική βοήθεια και ακτοφυλακή, είναι μερικές από τις «ειδικότητες» που θα μπορούσε να καλύψει άνετα το μεγάλο ημιφορτηγό της Tesla.

Οι ειδικές ανά περίπτωση υπερκατασκευές στο πίσω μέρος, αλλάζουν λίγο και τη συνολική αισθητική του αυτοκινήτου που σε κάποιες από τις περιπτώσεις, γίνεται λίγο πιο καλαίσθητο από ότι η μορφή με την οποία ξεκίνησε να διατίθεται. Θεωρείται σίγουρο πάντως το ότι το Cybertruck θα αναλάβει ρόλο σε κάποιο από τα προαναφερθέντα σημαντικά λειτουργήματα/ επαγγέλματα. Σε αυτό θα συμβάλλει και η αυξημένη παραγωγή του από το νέο Gigafactory που θα ετοιμάσει η Tesla, σε κάποια από τις πολιτείες των ΗΠΑ- κάτι που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί.

Advertisement

 

Advertisement