Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Cowboys σε δράση σε… αυτοκινητόδρομο (+video)

Ελλάδα 21:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Cowboys σε δράση σε… αυτοκινητόδρομο (+video)

ΝΕΑ

Cowboys σε δράση σε… αυτοκινητόδρομο (+video)

ΝΕΑ

Ένα κοπάδι βοοειδών, έφυγε από φάρμα στην Οκλαχόμα. Μία αγελάδα αποφάσισε να ψάξει για… περιπέτεια και την βρήκε σε ένα κεντρικό αυτοκινητόδρομο.  Το περιστατικό καταγράφηκε σε video και έγινε viral.

Advertisement
Advertisement

Την… άτακτη αγελάδα μάζεψαν οι Cowboys, από δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν σε μια λίστα με πιθανούς κινδύνους: Τους πεζούς, τα προβλήματα στο οδόστρωμα αλλά και τους απρόσεκτους οδηγούς, που μοιράζονται τον δρόμο.  Σε αυτόν οι οδηγοί στην Οκλαχόμα έπρεπε να αντιμετωπίσουν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και μία αγελάδα, που έψαχνε την ελευθερία.

Ο Blake Igert, κτηνοτρόφος και παλιός αθλητής του rodeo, έλαβε ένα τηλεφώνημα για αγελάδες, που το έσκασαν προς  στον αυτοκινητόδρομο, οπότε αυτός και ο συνάδελφός του Jimmy Dishman έτρεξαν να βοηθήσουν.

Advertisement
Advertisement

Ο Igert είπε στο τηλεοπτικό κανάλι «KOCO», το οποίο απαθανάτισε το περιστατικό, ότι η κατάσταση έγινε «λίγο έντονη» χάρη στην ιδιομορφία του σκηνικού. Ο Igert και ο Dishman ήταν ακριβώς στη μέση της κυκλοφορίας αυτοκινήτων και φορτηγών πάνω σε άλογα και κυνηγούσαν την αγελάδα.

Το βίντεο δείχνει δύο ATV να προσπαθούν να παγιδεύσουν την αγελάδα, αλλά εκείνη κατάφερε να απελευθερωθεί και να συνεχίσει τη βόλτα της. Τότε ο Igert και ο Dishman ανέλαβαν δράση. Ο ένας από τους δύο ρίχνει το λάσο και πιάνει την αγελάδα από τα κέρατα και ο άλλος μλποκάρει τα πόδια της με τον ίδιο τρόπο. Μπορείτε να δείτε ένα φορτηγό μεγάλης  μεταφορικής εταιρίας να περνά καθώς οι δυο cowboys αγωνίζονται με το ζώο.

Advertisement

Τα ζώα δεν προκάλεσαν ατυχήματα ή τραυματισμούς, αλλά προκάλεσαν μία σκηνή που ήταν παραδοσιακή για την Αμερική.

Ο Igert είπε στο κανάλι KOCO ότι αυτό ήταν κάτι, που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Είναι επίσης μια υπενθύμιση για να είστε πάντα σε εγρήγορση όταν οδηγείτε, καθώς δεν γνωρίζετε τι θα συμβεί ή τι θα δείτε ένα ηλιόλουστο πρωί Δευτέρας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari – Αγελάδα: Σημειώσατε…?
Απίστευτο: Πεντακοσαράκι πήγε για… βουτιά στο Πασαλιμάνι!
Ένα τρελό ατύχημα, που το λες και παρκάρισμα (+video)