Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Citroen: Νέα έκδοση C-Series για το C3 Aircross

Ελλάδα 18:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen: Νέα έκδοση C-Series για το C3 Aircross

ΝΕΑ

Citroen: Νέα έκδοση C-Series για το C3 Aircross

ΝΕΑ

Η Citroen προχώρησε στην αποκάλυψη της νέας έκδοσης C-Series για το C3 Aircross που διαφοροποιεί το SUV των Γάλλων στο κομμάτι της αισθητικής αλλά και σε εκείνο του πλουσιότερου εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

 

Η νέα έκδοση C-Series για το Citroen C3 Aircross φέρει αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του γαλλικού μοντέλου που παρουσιάζεται πιο δυναμικό και πιο κομψό.

Advertisement
Advertisement

Το SUV των Γάλλων με περισσότερες από 250.000 πωλήσεις από το τέλος περίπου του 2017 μέχρι και σήμερα, διαφοροποιείται εξωτερικά από τις υπόλοιπες εκδόσεις στα πλαίσια των εμπρός φωτιστικών σωμάτων και στα καλύμματα των καθρεπτών που είναι βαμμένα σε ένα νέο σκούρο κόκκινο χρώμα. Στις πόρτες βλέπουμε και τα σήματα της έκδοσης με τις ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών να ολοκληρώνουν την εικόνα.

citroen c3 aircross c-series

Οι αλλαγές προχωρούν και στην καμπίνα των επιβατών. Το ταμπλό φέρει νέες μαλακές επενδύσεις αλλά και χρωμιωμένους αεραγωγούς. Φιλέτα κόκκινου χρώματος παρατηρούνται και στις πλάτες των καθισμάτων με τις διαφορετικές ραφές και το logo της νέας σειράς. Τα πατάκια είναι επίσης διαφορετικά εμπρός και πίσω, ενώ στις πόρτες έχει τοποθετηθεί αλουμινένιο μαρσπιέ που τονίζει την παρουσία της C-Series έκδοσης.

Advertisement

Εξοπλιστικά η νέα έκδοση του C3 Aircross βασίζεται πάνω στην έκδοση Feel και φέρει επιπλέον αυτής κλιματισμό, αυτόματος υαλοκαθαριστήρες. ηλεκτροχρωματικό καθρέπτη αισθητήρες πάρκινγκ αλλά και Mirror Screen για το σύστημα πολυμέσων με Android Auto και Apple CarPlay.

Advertisement

Διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα (λευκό, μαύρο, ασημί και γκρι) με τον κινητήρα βενζίνης PureTech των 1,2 λίτρων και 110 ίππων που συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, αλλά και με τους diesel BlueHDi στις εκδόσεις με 100 και 120 ίππους και μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων αντίστοιχα.